Ahad, 25 April 2010

Tiga Dalam Satu

Assalamualaikum w.b.t,

Lama sangat aku tak update untuk bulan April. HAHA. Entah. Tak tahulah aku. Tapi yang aku tahu, aku tengah buat entri sekarang ni.


Minggu ni banyakk cerita. Cuma aku ceritakan berapa bahagian jelahh. Tapi aku nak cakap fasal sesuatu boleh takk? :D


Kredit



Tarappappapaaa :)) Takda kerja eh?

Macam biasa laa, Rabu ada latihan setiap petang. Dan sure punya, petang tu pegang kayu hoki.
Aku cuma lemah dalam hoki ni, nak shoot dalam goal. Tu je.
Yang lain, okey, kot. *Haish*

Tapi kan, aku takkan online HARINI 2:30 petang. :)

***

Okey. Tukar topik pulak.

Hore hore hore ! Akhirnya, siap jugakk aku nak edit blog niee. Banyak cabaran nak kena aku lawan. Antaranya ialah sikap malas.

Pertama dalam senarai, edit post untuk 2010.
Kedua dalam senarai, cari background image.
Ketiga dalam senarai, edit bahagian outer-wrapper, main-wrapper dan sidebar-wrapper.
Tapi, yang ini tiada dalam senarai.
REHAT!

Walaupun ada sikitt lagi tak siap. Header punya fasall! Aku yang kena -,-

***

Lagi topik ketiga.

Aku dah minat dengan cerita ni. Setiap hari Isnin-Khamis, 6:30 petang mesti duduk depan tv.

ADAMAYA1


Sinopsis Adamaya drama tv3 :

Perkahwinan adalah suatu ikatan suci manakala cinta sejati menuntut pengorbanan.
Begitulah yang terjadi terhadap Adam, 24 tahun (Hussein) dan Maya, 21 tahun (Lisa Surihani). Adam kelulusan undang-undang tetapi lebih cenderung kepada fotografi. Maya, 21 tahun ialah pelajar universiti tahun kedua dalam bidang insuran.

Ibubapanya mengambil keputusan mencarikan suami yang dapat menjaganya kerana mereka terpaksa bekerja di luar negara selama lima tahun. Adam ialah pilihan terbaik kerana ibubapa mereka bersahabat baik.


Ini ; klik

First time tengok cerita nie, memang layan jeaa. Lama-lama jadi minat pulak. Cerita ni romantik plus lawak dow. =D

***

Okey ini yang terlast. Sebenarnya banyak lagi. Tapi tunggu minggu depan apa pulak ceritanya. Sebab minggu depan ujian. *Erk erk*

P/S: Baru cuba buat entri sempooii =D gosok baju uhuk

5 ulasan:

nabilah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
• Alya • berkata...

besnya boleh dok rumah hias2 belog tiap2 hari. yg alya ni kna dk asrama jgn hrp bleh hias blog tiap2 hari. uhukk

rndu thn lps, tiap2 hari boleh on9 tmbh2 masa lps upsr. fuhh :)

Kak Nia berkata...

kak nia pun suka tengok adamaya.. heheh

farahani.. kak nia sudah update entri di blog. jom, baca!

Farahani berkata...

Kak Alya :D,


Farah pun jarang bukak pc kecuali Sabtu dengan Ahad. :p
Hampir habukk blog Farah :(

Farahani berkata...

KakNia :D,

Sama! :D
Okey terjah blog KakNia!