Khamis, 17 Mac 2011

Jamuan Akhir Tahun 5 Ixora . :)

Assalamualaikum w.b.t,

Act, jamuan akhir tahun ni berlangsung 16 November dulu :) Aku pulak dah buat post tapi aku draft. :] Hohohohoh.

Sebelum jamuan, kitorang buat kad jemputan. Bahannya ialah krayon dan kertas warna. Cikgu tunjuk nak buat macam mana kad dia dengan menggunakan krayon. Aku tekunn sangatt buat.

Masa rehat, aku dan kawan-kawan hantar kad jemputan kepada cikgu. Memang gembira lah kan. ;D Tak sabarr tunggu jamuan esokk.

Hari jamuan tu, kitorang tak keluar rehat sebab 10:45 jamuan dah nak start. Kitorang belajar sebelum rehat je. Aku dengan geng aku, 'Athifah dan Wan. :) Diorang tak habis habis buat lawak lah apa lah.

Lepastu, kitorang gotong-royong. Aku dengan kawan-kawan aku tolong cikgu ambil KFC. Pizza tak sampai lagi :) Habis angkat barang-barang, kitorang susun meja. Perghh. Bising wehh. =.= Hahaha. Tapi bestt gilos :D

Bila cikgu aku sampai, beliau pun tolong kitorang kemas kelas dan susun makanan atas meja. Kitorang dapat satu kotak banyak air kotak coklat 1 Malaysia. Jajan, kek, KFC, pizza, semua kitorang letak atas meja. Habis je makan aku terus amik kamera, klikk dan amik gambar suasana jamuan. xD Ada yang aku tak publish dekat sinii. Hehe sorry :p





Inilah yang aku join mereka semua dekat tangga. Bhahah




Kek Oreo Cheesee <3 Sedap x)

Antara makanan yang dibawa oleh kami :D


'Athifah Yuseri :D tengahh makan xP


Wan pun! Whahaha.

Kek Krim :D


5 Ixora 2010.


Akhir sekali. kitorang amik gambar macam macam gaya T______T Ada yang maintain ada yang memang tak redi lah. Tapi kamii tetap sempoii. Whahaa.

Aku rasa macam nak menangis akhir jamuan. Sedihh sangatt. Hehe. Cool cool x)

2 ulasan:

I.Hazwani berkata...

dah lama tak buat party camni T__T

Nur Farahani berkata...

kak wani

hehe tulah kan. =D