Ahad, 5 April 2009

Argh!Stress !

Assalamualaikum,tulisan ini lain sedikit,kan?Sebenarnya,saya telah menggunakan Microsoft word.Mula-mula,ambil tulisan dan size tulisan,lepas tu tulis entri hari ini.Dan terakhir sekali copy dan paste ke pada catatan anda!Senang kan?Kalau tak senang,cuba lagi.=P

Isk!Stressnya!Tolong!

Ada beberapa benda yang buat saya menjadi stress,tetapi rajin pula membuat.Heh!

~Menulis cerpen raya 2009 (Uhuk!Kalau tak dapat masuk pun tak apalah!)

~Ujian Bulan 4

Oh!Pasal ujian,doakan supaya saya cemerlang!=D Nanti saya belanja makan KFC

Pasal Cerpen raya pula,saya sudah ada jalan cerita.Tetapi permulaan masih dalam pemprosesan.Itulah yang membuat minda menjadi stress!

Tolong!Saya stress!

Buat persediaan,belum lagi!

Err..Buat soalan kepada PTS One,apakah maklumat peribadi patut saya beri?(Dan juga peserta-peserta lain.)Untuk cerpen.Kena ikut tahun lepaskah?=P

Kak Nanie,Kak Ann!Tolong jawab,boleh?

Erm,kalau saya guna tulisan ni,nampak macam ceria je tulis padahal bukannya seceria mana…=PLagi-lagi =P

Err..Buat soalan pada anda pula, (Yang sudah menyertai cerpen tahun 2008)

Berapa kertaskah yang perlu saya guna untuk cerpen?4 bukan?

Setiap kertas di buku sekolah mempunyai 2.2+2=4.

Tolonglah! Saya minta pertolongan buat kali ke dua!

PS:Blog GGG saya lama tak update!Disebabkan passwordnya yang tidak betul,membuatkan blog GGG seperti tidak dikemaskan selalu.Alamak!Kena marahlah pula dengan Nad nanti!

Jangan marah-marah dan sentiasa senyum selalu!Cheers!

Salam tolong,

DJ Farah yang menulis,

8 ulasan:

Siti.Mohalisa berkata...

adik adik,masa akk darjah lima,akk masuk pertandingan tulis cerpen kat sekolah.menang tmpt ketiga.huahuahua :D

DJ Farahani berkata...

Wah!

Tahniah!Tahniah!

Heheh!Tak apa,cuba lagi!=D
Kalau tidak berusaha ,macamana mahu berjaya,bukan?

Siti.Mohalisa berkata...

iya betul tu :)

Hidayah berkata...

sori,tak perasan pula komen farah/.hmm,cantik pe tulisan ni.oh ya,farah letakla banyak-banyak gambar farahye.teringin nak tengok gambar dia.hehe.CHEERS too! =p

DJ Farahani berkata...

Salam Kak Monalisa,

Heh!Betul!Betul!Betul!=P

Salam Kak Hidayah,

Heheh!Perasan?Ok.Insya-Allah,cadangan itu akan dipertimbangkan.Cheers!=D

Siti.Mohalisa berkata...

adik,nama monalisa tu nama ayah akk lah haha :D.nickname je tu :)

DJ Farahani berkata...

Hohoh!


Silap taip pula!=P

DJ Farahani berkata...

Sori!Sori!Sori!=D