Sabtu, 11 April 2009

Lagu Sekolah Sri Bangsar!

Assalamualaikum,saya rasa bosan..bosan dan bosan.Huh!

Oh ya!Ada satu benda yang menarik!Hikshiks...


Lagu Sekolah Menengah Sri Bangsar!

Kami pelajar,
Sekolah Sri Bangsar,
Kami Berikrar

Amal bakti,
Penuh dedikasi,
Mencapai cita murni

Usaha terus usaha,
Jasa guru tak dilupa

Kami putera puteri
Teguh jati diri,
Mutiara pertiwi.


Best tak?

Lagu ini dicipta oleh Kak Ain Maisarah!Syabas Kak Ain kerana berjaya mencipta lagu dan juga seluruh warga yang telah menjayakan lagu ini.Beribu-ribu terima kasih!

Err,perasan tak??

Blog template ni dah bertukar!

Jom Heboh Blog bertukar Jom Heboh Di Sini!

Hahaha..Sudah terjebak di alam Digimonlah ni..=P

Kredit to Ipietoon.Thanks!=D

Erk!

Kak Balqis,template ini saya tidak tiru Kak Balqis.Percayalah ya!=)


Salam Sayang,
DJ Farah

4 ulasan:

nurulbalqis berkata...

memang lain laa..
mane same ngan template akak..
lain sungguh..
akak x marah laa..
:D

DJ Farahani berkata...

Salam Kak Balqis,

Heh!=P

Adakah aku dalam dilema?Hohoho..

Hikkhikk...Sungguh lucu benar aku ini..Perasan lebih..Hohoh..

nurul huda ibrahim berkata...

salam kak hanie...

bestlah lagu sri bangsar,tapi tak tahu not-notnya,kalau tahu sarah dah lama nak menghafal.

ni lagi satu nak bagi tahu:-

macam mana kak hanie boleh buat background secantik ni,cantiknya!!!
hik,hik,hik...okey...


salam dari maisarah ibrahim

DJ Farahani berkata...

Salam Adik Maisarah,

Terima kasih sebab kata background akak cantik.

Akak ambil jer..=)