Sabtu, 27 Februari 2010

Karnival Gaya Hidup Sihat BHG 2

Assalamualaikum w.b.t,


Lama sudah menghilangkan diri. Ini kerana ayah telah menyimpan wireless internet dann.... Tak boleh buat apa-apa! Diam dalam diam ada banyaakk cerita. Tak kira cerita apa. Nak luahkan kat sini rasa macam tak boleh. Takpe la. Try try dulu. Nak buat ber-double entri hari ni.

--------------------------

 Aktiviti dijalankan sehinggalah tamat waktu sekolah. Sebelum kitorang balik terus,  kakak UPM tu ada bagi cenderahati atau cenderamata. Dapat, puzzle, pen hitam, brochure pemakanan sihat [Berkeping-keping dapat. Banyak =)], file, Alat ukur BMI dan magneto Piramid Makanan. Beg pun! Hehe.


Keesokan harinya.

Aku datang dengan baju sukan. Ramai datang dengan baju sekolah. Diorang cakapp, hari ini tiada pakai baju sukan. Aku tak kisah apa diorang cakap. Tengok tengok, memang betul ada sesi Senamrobik tapi bukan yang dibuat oleh pesenamrobik sekolah. Tapi dari kakak UPM. Sebelum tu, diorang ada cakap-cakap laa. Kitorang dah ready. Ready betul-betul ready. Lepas tu, abang yang set lagu dah tekan on.

Lagu dia ialah.......

"Nobody!"

Masa sedang bersenam robik sakan, aku menyanyi yang aku tahu. Kawan aku dah bising. Suruh aku diam. Hehehe. Aku menyanyi lagi dan jugak. Second punya, dua-dua lagu kumpulan korea.

"SuperGirl-Super Junior M"

Patutlah macam aku kenal lagu niee. Berpeluh aku buat. Kawan aku cakap, "Ni baru real warm-up," Aku tak kisah. Aku ikut apa diorang buat. Tapi aku ada tersilap step jugak. Heee.

Sesi bergambar. Klik! Klik! Hehehe.

***************************

Aku banyak enjoy termasuk tengok cerita santau. Setengah je. Hehe. Terkejut laa nak tengok. Jadi tutup mata jela. =P



warna-warni tak kelas kitorang =P

P/S: Aku ingat nak update lagi laa. Apa rasa korang?

2 ulasan:

Huda Ib berkata...

Ewahhhh!
SuperGirlSuperJuniorM

Haha.

Farahani (: berkata...

Huda,


Ewahhh =D