Jumaat, 12 Mac 2010

Terima Kasih ! >3

Assalamualaikum w.b.t,



Lepas balik dari latihan, terus buka komputerr. Sedap sungguh A B C yang Hidayah belanjaa.

Semalam, baru buat ujian untuk Bulan Mac. Soalan diaa, sederhana. Susah campur dengan senang. Tapi, Alhamdulillah boleh jawab. Doakan aku dapat markah yang cemerlang! Heeheee.

Tak lama lagi ada Pesta Buku dekat PWTC. Hmmmmm. Takboleh pergi duh. :'[ Takpelahh. Mak ayah aku ada urusan penting waktu tu.

Erm? Aku rasa macam ada yang tak terperasan sejak kebelakangan ni. Pape pun, blog aku dah berkhidmat dengan aku hampir satu tahun. Terima kasih sangat2 =D

Lagi satu, bulan 3 ni jugak, sepupu aku nak nikah and kahwin. Esok dia nikah! 12-3-2010. 13-3-2010. Err..-Talian Terputus- Hahaa.

Nanti aku update lagi, ya. Wasalamm.

2 ulasan:

NuR AdLiNa berkata...

cermin mata kamu da nak sama dengan saya la !

Farahani berkata...

Adlina,


Hehe itu cermin mata lama. Cermin mata tu rosak. :[