Khamis, 18 Mac 2010

Malam Malam Baru Ada.

Assalamualaikum w.b.t,



Eh, :D. Tiba-tiba aku rasa macam nak menaip entri. Pagi tadi tak nak buat. Apa macam nieh? [Internet buat hal macam macam hal! Cessss!] Idea baru muncul malam ni. Sob sob..

Erkk? Alamak, hilang terus ideaa! Waaaa, di mana kan ku cari ganti. Eh, sekejap. Okey. Sambung balik.

Esok malam, aku nak bertolak pergi Terengganu naik bas. Weeeee~ Lama gila tak naik bas. Last harituh masa Tahun 2 taksilap. Nak jalan-jalan. Time tu, Nurul Ain ngan Nurul Uyun takde. Aku ngan Nad jea. Kali ni, beramai-ramai pergi.Tapi kan, aku ingatkan lama sikit. Hari Sabtu. Tapi, mak ayah aku cakap, hari Jumaat. Aku tengah pening-pening.

Sekarang ni, aku tengah rancang nak edit template. Nak ubah cara macam-mana? Aku tengah search laa ni. Ish! :( Nasib baik header dah buat. Simple jee :) Nanti kalau dah siap, aku bagitahu yea? Aku masih dalam blogwalking. Cari IlHaM! :D


Aku rasa macam nak menjeritt je. Aku teringat, bila aku macam takde mood, ke apa, aku beritahu NabilahAziz, dia cakap, "Farah jerit jea :P." Wkakak. Teruja melebih, kot.

2 ulasan:

Huda Ib berkata...

Kuatnya jerit, huda pun dgr. =p

Farahani (: berkata...

Huda,


Hahaha! Yeke?
Belum start jerit :P