Ahad, 16 Mei 2010

Selamat Hari Guru ^^,

Assalamualaikum w.b.t,



Hehehe. Ini hasil kerja aku tapi taklah secantik mana. Ada masa sikit, buatlahh. Tapi ini ikhlas daripada sayaa :D

Selamat Hari Guru buat guru yang telah mengajar saya dan semua guru. Time-time macam nilah aku teringat masa buat sambutan dulu. T_____T

Klik sini kalau mahu tahu sambutan yang dinyatakan pada Sekolah Kebangsaan 2009.

Klik sini dan sini kalau mahu tahu sambutan yang dinyatakan pada Sekolah Agama 2009.

Memang sedih gilaa tak boleh buat sambutan macam tu tahun ni. Yeah, hari guru sekolah kebangsaan lama lagi. Hari guru sekolah agama, lagi sehari. Syioknyeelah.. :D

Boleh bawa kameraa! Hahaha. Ecxited gila. Tapi handphone memang takboleh bawa laa. Ustazah cakap boleh bawa kamera je. Ada yang lebih-lebih nak bawa laptop. Menunjuk-nunjuk ke apa hah Irfan hoi?

Tahun ni, persembahan kitaorang lain sikit. Mungkin tak buat lakonan lagi dah. Sebab ustazah taknak buat macam tu dan mungkin tak sempat. Ustazah cakap lagi bagus buat sajak macam tahun lepas. Aku on aje, yang nasyid, kawan-kawan perempuan aku nak. Tajuk yang diorang nak[lah] sangat Demi Matahari. Heh? Okey. Aku kena ikut. Tapi kan, aku dah cakap dengan diorang sambutan raya kita buat lain.

Hari Selasa ni, macam tak sanggup nak tunggu! Sebab, lagi sehari! Kalaulah boleh langkah hari Isnin dah terus hari Selasa kan baik? Merapu sangat.

Nak buat persembahan apa ni? Nasyid? Sajak? Pantun? Gurindam? Haihh. HAHA :P

Apa-apa pun, straight to the point, aku nak ucapkan ucapan diatas kepada cikgu-cikgu aku dan ustazah/ustaz aku. Terima kasih sangat-sangat! Walaupun dulu aku blur, aku tetap boleh dapat nombor top 3.

Errk, lupa aku nak buat edisi Selamat Hari Ibu punya. Sorri sorri. Tapi, jasa ibu tidak boleh dibalas kan? Kakak sayang ibu (:

Terima kasih cikgu! (: [Ikut ala-ala suara iklan untuk Hari Ibu yang ada Mia Sara Nasuha tu :P]

4 ulasan:

NuR AdLiNa berkata...

:DDDDD

MeZ berkata...

=)

Farahani berkata...

Nur Adlina,

Triple Double :D
HAHA

Farahani berkata...

MeZ

Triple =)