Selasa, 19 Mei 2009

Lakonan,BerlakonDanMelakonkan..;)

Assalamualaikum,

Lama betulkan Farah mahu updated entri?Iyalah,Farah peperiksaanlah kawan-kawan.Mujur soalannya senang-senang belaka?Ada la yang sikit susah...Ekekeke..:D Tapi syukurlaa..
Hari ni terlast examinations..

Not:Lagu Di Blog Farah takkan tukar..Sebab bagi Farah teramatlah best!Duh!:P
Kalau siapa boring,boleh tekan paused..Farah tak kisah la..

Okey,

Di sekolah agama,Farah ada buat persembahan sempena Hari Guru!Heh?Kena berlakon!Hahaha..

Kitorang buat tajuk 'Buli'.

Pelakon-pelakon:

I`ezzah;Ustazah Syuhada
Farah;Ustazah Aini
Syahmina;Gadis yang dikacau(1)
Hidayah;Gadis yang dikacau(2)
Afiq;Ketua gengsters
Hazim;Ahli gengsters
Fiqri;Ahli gengsters
Azka Zikri;Pengawas
Ariff;Pengawas
Uwais;Mangsa
Irfan;Mangsa

Memang dalam berlakon,Farah dan I`ezzah yang tergarang.Menjadi watak kepada ustazah kami.Peh!!Susah betul mahu jadi garang!

Kalau dalam alam realiti,sifat garang Farah boleh tahan.Kih3..Tapi jangan takutlaa..Farah bukan garang seperti Cikgu Amnah tuu..;)

Tinggal sehari je kawan-kawann..Fuh!*Berpeluh-peluh
Tapi,syukur kami semua boleh melakonkan watak-watak dengan top!Hehehe..:P

Ustaz suruh berlatih,kami tak jemu-jemu.Dush!:DDemh!
Ada sehari jer..SEHARI je..Bayangkanlah..
Idea tu kami baru dapat hari ni,esok kena berlatih..(Campur hari ni la..)

Agak2,boleh berjayakah?Tak boleh nak yakin!Huhuhu...Sungguh!!

PS:Siapa boleh tolong bagi tips macamana nak jadi garang,tolong!Hahaha..:P

14 ulasan:

nurul huda ibrahim berkata...

no comment...
x ade tips!

nabilah berkata...

kehx3..huda berlakon jdi ustazah!tahniah..lol..cmburu nih..;D

DJ Farahani berkata...

Huda,

Farah tak kisah la..Huda nak bagi ke tak terpulang.Hahaha..
Farah sendiri sudah ada sifat garang.LOL!!:P

DJ Farahani berkata...

Nabilah,

Hudakah?
Ekeke..Kalau Farah,memang,ustaz dah pilih daa..(Sebabnya,cepat-cepat grab dulu!Isk!)Hahaha..

nurul huda ibrahim berkata...

oooh!
huda x nak jadu ustazah!

DJ Farahani berkata...

Huda,


Kenapa Huda tak mau jadi ustazah?Cuba berterus terang.Kih3..

Ynn. berkata...

haha gudluck tau ustazah, jgn lupa skrip tau hik ;p

nurul huda ibrahim berkata...

ntahlah!
tapi huda nak jdi lawyer
ayah kan dah jadi pensyarah yg mengajar di UNITEN!
perlukah anak2nye mengikut jejak langkah nye?

DJ Farahani berkata...

Kak Ynn,

Hahaha..Tak maen skrip2 laa.:P
Ustaz kata kena buat dengan spontan.Kih3..SUsah betul!Insya-Allah tak lupa!:D

DJ Farahani berkata...

Huda,

Nanti Huda berlakon jadi lawyer yea?Kahkah...:P

MeZ berkata...

Good Luck Farah!!!

nurul huda ibrahim berkata...

pandai nye belawak!
hahah!
huda tak nak berlakon
segan!

DJ Farahani berkata...

Mez,

Thanks!:D

DJ Farahani berkata...

Huda,

Ada lah sikit2.Hahaha.