Khamis, 28 Mei 2009

Yuna -Dan Sebenarnya :D



Assalamualaikum,

Hari ini tak ada idea .So,dah merancang nak buat entri fasal Kak Yuna.Ngee.Jangan anggap entri ini gedikJangan nak kata bukan2 . Memang nak sangat buat entri ni tapi takut orang caci pula.Haish..:(






Ini lagu Kak Yuna.Lagu tu sudah di letakkan di blog ini.(^_^)Siapa kata lagu ini sedap,boleh cakap.Kalau kata tak okey,boleh cakap jugaa..:)Tapi,bagi pandangan Farah,memang lagu ni best.Hik.:D Kak Yuna pandai main gitar.Hik.;)Farah pun ada ingat2 lupa lirik dia.Kawan Farahpun suka lagu tu.Setiap kali menyanyi lagu tu.:)

PS:Yaa.Kak Balqis ,jangan silap faham.Entri ini memang betul2 nak buat.Tak tiru.Wkaka(Tiru Kak Ynn pulaa..:P)

20 ulasan:

nabilah berkata...

btul tuh!kak yuna mmg pndai maen gitar!lgu die pon sedap!

DJ Farahani berkata...

Nab,

Yup!Seriusly,she can play guitar!Aduhh..Farah pun tak pandai nak main gitar.Boleh ajarkan tak?:D

nabilah berkata...

hahah!nbilah ni pon x tau nk maen gitar..

ni plak nk ajar farah..

waduh!

bleh ker...klau nbilah ajar.
mau ancur gitar tuh

nurulbalqis berkata...

Hari tu masa pegi Karangkraf akak jumpaa diaa ;) Oke laa kalau tengok masa live :D
Masa tu diaa tengah shootingg..
Dia tak bagi kteorang amik gambar..
Ish ish ish..

DJ Farahani berkata...

Nab,

Haha.Tak boleh ajar>Kih.Sengaja jer sakat.Lagipun,main gitar tu macam best jep!Haha.

DJ Farahani berkata...

Kak Balqis,

Wah!Bestnya!Like her voicelah Kak Balqis!:D

Bestnya dapat jumpa secara live?Err..Kenapa tak boleh tangkap gambar?Ada masalahkah?:P✿

aida nursheila berkata...

Voice dia sdpkan :DDD

MeZ berkata...

lagu dia memang best...

nabilah berkata...

tpi...islam kan x ksi org islam maen gitar,syaitan sker maen gitar

Kak Nia berkata...

Hai, Farah..
Lagu ni tajuknya Dan Sebenarnya!
Kak Nia pun suka lagu ni. Kalau dengar lagu ni di radio dalam kereta, mesti Kak Nia pasang kuat-kuat sambil goyang badan perlahan-lana kiri dan ke kanan.. heheh

Jom, Farah.. Jalan-jalan ke blog Kak Nia!!

DJ Farahani berkata...

Aida,

Yup!Her voice is soo sedap.Hahaha.:P

DJ Farahani berkata...

Mez,

Ha`ah.Best sangat.:D

DJ Farahani berkata...

Nab,

Hmm,Farah pun tak tahu.

DJ Farahani berkata...

Kak Nia,

Yaa!Sama dengan Farah!Semalam,masa pergi ke alamanda,ada lagu ni.Farah pun ikut sekali menyanyi.Lagu dia best sesangat!:D

nurulbalqis berkata...

Orang Karangkraf tak bagi..
Sengal amat bukan? Akak tak puas ati betul masa tu.. Hohoho.. Tapi tiada apa apa laa :)

DJ Farahani berkata...

Kak Balqis,


Yaa.Bhaha.Tapi,akak pergilah ke Johor.Nanti ada Yuna.Kihkih.:P

Nanti Farah nak ke Johor.Hehe.Mungkin,lama kot Farah tak online.Insya-allah.

Ynn. berkata...

comel je yuna ni, mcm kak ynn x? hahahhahahahhaa

DJ Farahani berkata...

Kak Ynn,

Bhaha.Yaya.Comel macam Kak Ynn.:D
Kihkih.:P

Selamat pagi Kak Ynn!

+Fatihah+_+Ory+ berkata...

Lagu nie mmg best

nurul huda ibrahim berkata...

macam mane farah wat perkataan gedik tu ade garis ?

p/s: suara kak yuna memang BEST!!