Sabtu, 2 Mei 2009

Lipgloss!Wee~



Selepas..






Assalamualaikum,

Kali ini,post ni berunsurkan kosmetik.Siapa suka pakai kosmetik?'

Kak Balqis sudah dapat lipgloss,Farah pun!Ahaha..

TH pun dah buat post!Ya kan TH?Kan?


Memang,Hari Ibu sudah hendak dekat bukan?So,lipgloss ni Farah nak bagi dekat ibu Farahlah.Buat suprise sikit.Klik sini.Farah pernah buat fasal Hari Ibu bukan?

Sekarang Farah ada 3 hadiah.Special buat ibu.

Biarlah Farah tak dapat.Ibu ,kita kena berkorban bukan?

Walaupun,orang kata, harta benda itu tidak penting,tak apa.Farah mahu bagi juga!(Degil betul aku ni.)

Okey!Kalau nak tahu blog kosmetik itu,sila klik sini.

PS:Post ini ada kaitan dengan Kak Emila (Ayat sama macam Kak Balqis kan?)

Yay ! Warna tu memang cantik bagi Farah.Kalau bagi mak Farah,Farah tak tahu.Mungkin,teruja dan secara spontan mak Farah cakap "Cantik!Terima Kasih,Kak.."Hehehe..

Thanks Kak Emila!

13 ulasan:

TH berkata...

hehe.. senang je kan. special mothers day gift

DJ Farahani berkata...

Salam Kak TH,

Memang senang!Alhamdulillah,senang..senang...Tdur pun lenalah..Hahaha..

MeZ berkata...

Assalamualaikum Farah
Mez nak tanya ckit..
Macam mana nak download template n
macam mana nak download utube tanpa video??/

DJ Farahani berkata...

Waalaikummussalam,

Kak Mez,

Nak download template XML ni senang saja.

Akak pilih template kesukaan akak di http://www.ipietoon.com/

Lepas tu,akak preview dulu.Baru akak tekan download.

Nanti,terkeluarlah satu windows.:D

Akak perlu tekan download tu jer.
(Nanti adalah masa akak nak download.)

Lepas tu,akak akan ternampak satu kotak,akak kena tekan open.Lagi,akak kena pilih notepad.exe.

Kalau yang youtube pula,

cuba akak ke http://nurulbalqis.blogspot.com/

dia ada tunjukkan link blog yang boleh buat lagu youtube.

Sekian,
DJ Farahani

MeZ berkata...

10 Q Farah.. :)

MeZ berkata...

ohya
kalau kita nak buat klik >>SINI<<
tu mcm mana lak??
maaf tanya banyak sangat

DJ Farahani berkata...

Salam sekali lagi Kak Mez,

Oh, Kalau yang >>CLICK<<

Dekat post yea?

akak buatlah satu perkataan.cth:-

KLIK SINI UNTUK LANJUT

Akak tarik dari klik hingga ke lanjut.Cursor akak jer yang gerak.Bukan ayat tu!

Lagi-lagi,

Lepas akak tarik perkataan tu(Macam akak nak copy),akak pergi ke atas.Ada yang gambar bumi tukan?

Akak tekan lepas tu akak masukkanlah link yang akak nak guna-pakai ni.Hehehe..

MeZ berkata...

Tima kasih skali lagi ye...
huhuhu susah-susah je...
hehehe
sayang farah..
;p

DJ Farahani berkata...

Hehehe..

Sama-sama..Yelah,kita kenalah tolong-menolong...;)

Ceh!:P

Emila Yusof berkata...

Yay! Farah dapat satu untuk ibu Farah! Nanti e-mail alamat Farah pada KAk Emi ok! Ini e-mail akak: emila@emilayusof.com

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

heheh...barang kosmetik seni kecantikan asli. CEEHH! penah dengar x??

wasalam,
~dayah~:P

DJ Farahani berkata...

Salam Kak Emila ,

Wah ! Teramat teruja !

Mesti ibu pakai bila kerja nanti .
Cantik !

Okey!Nanti Farah emel ya Kak Emila !

DJ Farahani berkata...

Salam Dayah ,

Hehehe .. Mana dapat fakta ?
Tak pernah dengar langsung.
Mungkin Dayah orang pertama dengar perkataan tu .Mesti masuk Malaysia Records tu nanti . Hahaha...