Ahad, 10 Mei 2009

Selamat Menyambut Hari Ibu !


Assalamualaikum,

Sebenarnya,Farah patut buat post ni sejak pagi tadiiii...Duh!
Disebabkan ibu ajak keluar makan laaa...Kih3...:D

Okey,nampak tak gambar rajah diatas(Ecewah!Macam cikgu pula dah!).Sempena Hari Ibu,bukann?;)

Ikut pendapat kamu semualah.Cantik atau tak,Farah tak paksa.It is not the topic.
Skip ceritaa..

Semua orang tahu,sudah tahu atau baru tahu,hari ini adalah Hari Ibu.Betul kan?:)

Aduh!Tak ada idea dah!

Pernahkah kalian mengingati,teringat,sedang mengingati jasa ibu kalian?

Melahirkan kita
Menjaga kita dari pagi sehingga kemalam
Menyusukan kita@memberi makan kita
Berkorban untuk kita

*Sebenarnya ada lagilah kawan-kawan..;)

Ini nasihat Farah untuk kawan-kawan semua termasuk diri Farah,

Janganlah kita derhaka kepada kedua ibubapa kita.Farah sendiri pun amat tak berani nak buat segala benda-benda macam tu.Mohonlah maaf sementara mereka masih ada...:)


Ingat ya kawan-kawan semua!Jaga adab dan maruah keluarga tercinta!(Eh,apa maruah pula?:P)

Epp!Kredit to Kak Balqis :DSebab berjaya membuatkan hati Farah terikut-ikut nak buat entri fasal Hari Ibu.Eh,Farah pernah buatkan?:D

Ucapan Untuk Ibu Farah:

Terima kasih tak terhingga sebab menjaga Farah dan adik-adik sehingga besar,memberi makan,menjaga Farah dan adik-adik,menyayangi Farah dan adik-adik dan terima kasih buat IBU ,Farah sayang ibu!*Hugs

Oh ya!Selamat Menyambut Hari Ibu kawan-kawan sekalian!


PS:Terima kasih kerana kalian sudi membaca entri pos yang tidak seberapa.Dan juga,terima kasih lagi kerana sudi mengomenkan setiap entri Farah!:D

Update!

E`eh,lupa pula.Baru dapat.:D
Dengar ya?Ini lagu tema iklan Hari Ibu di TV3

13 ulasan:

nurul huda ibrahim berkata...

happy mother day!

DJ Farahani berkata...

Huda,

Happy Mothers Day too!;)
E`eh,bukan ke untuk mak?Hahaha...

nabilah berkata...

selamat hri ibu kpda ibu tercinta kter..btul x???:P

DJ Farahani berkata...

Nabilah,

Betul tu.:D
Nabilah sayang ibu Nabilah kan?;)

nabilah berkata...

mstilah sayang!
nbilah sayang umi nbilah x1000000000000

DJ Farahani berkata...

Nabilah,

Hehehe..
Semua orang sayang ibu diaa..
Takkan tak sayang kot.Kih3..;P

nurul huda ibrahim berkata...

ade kot orang yg x sayang keluarga + ibu!

p/s:ucapan happy mother day tu tertinggal "for your mom"
hehe

DJ Farahani berkata...

Huda,

Hehehe..Apalah huda ni..

nurul huda ibrahim berkata...

macam mane ni??
masih di ban
tapi huda nak balas ..
w'salam

DJ Farahani berkata...

Huda,

Macamana?
Farah pun tak tao.:(

nurul huda ibrahim berkata...

awak cube check kat shoutmix awak ade ban kite ke tak!! kite susah hatilah!

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

selamat hari ibu....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

DJ Farahani berkata...

Kak Yanie,

Selamat Hari Ibu Kak Yanie..:D