Ahad, 31 Mei 2009

Selamat Pergi,Selamat Pulang;)

Assalamualaikum!!

Alhamdulillah,cuti sekolah sudah habis.;)Farah pun selamat pulang dan balik!Rindu kamu semua!:D

Thanks buat yang komen,Farah tak balas lagi.Oh yaa!!

Huda,

Huda nak line kan dekat perkataan?

Huda buat macam ni,



<strike>Ayat Anda</strike>




Dalam strike tu,Huda letaklah perkataan apa yang Huda nak.Oh ya!Kalau nak tahu lebih lanjut,tekan sini.Previewlah post beliau.Okey?:DAda banyak lagi selain strike ni.

Lagipun,di sana,Farah tak ke JomHeboh.Secara jujur,memang tak pergi.Isk!:'(Jangan ingat Farah ni tipu.Farah dah jujur...Sekadar mahu promote je.:PLOL!

Err..Ramai yang buat post baru yaa..:DDah ketinggalan nak komen.Isk!Bagilah peluang!:P


No Idea!Keep thinking!


Jumaat lepas memang seronok masa nak pergi!Haha.Nak dengar cerita?;)


Jumaat,29 Mei

Farah dalam perjalanan.Pergi dengan kakak ibu.:)Masa tu tak ada sesat-sesat.Okey punyaa..Bila nak dekat Johor ke Skudai,sesat pergi Senai.Isk!Ikut map robotlah ni.Ibu suruh ke depan,ayah belok ke kiri.Ish!Sudah!Cik Ani pun ikut!Malangnya,Farah dah kedepan!Ayah kata,'Ikut jalan pintas.Shortcut!'Huh?Jalan pintas?Shortcut?

Memangpun jalan shotcut,tapi masalahnya trafik jam!Huhu.Terpaksa.Cet!Tapi,kamilah yang sampai dahulu sebelum cik Ani.Cik Ani lambat sikit.Dalam kereta,Farah,ibu,ayah,adik dan nenek ketawa berdekah-dekah.Haha.Memang kalau diingatkan balik,memang kelakar.

Lagi satuu,

Jumaat,29 Mei

Masa ni,Farah baru balik dari majlis pernikahan Cik Mazrul Effendy dan Cik Sharifah Husna.Kami singgah dahulu di rumah ibu saudara belah perempuan.Di Taman Universiti.sesat.Bhaha.Memang tak sesat.Bila balik,serabut rambut.Pening kepala.

Masa balik,Farah tukar kenderaan pula.Farah naik kereta proton.Driver ayah Ain.Sepupu Farah.Farah asyik ikut kereta merah yang menjadi 'map'kami.Thanks yaa.;)Farah dah siap nak ikut kereta merah tersebut,tengok-tengok ayah teruskan jalan,lepas itu belok kanan.Haish!Tapi,bila nak lalu satu jalan,nampak ayah Farahh..:DKami teruskan perjalanan.Eh!Cik Ani mana?Ada di Petronas.Sesatkah?

Pada satu highway,kereta merah yang menjadi 'map' kami belok kanan,tak disangka ayah Farah terus!Eh!Dah terbabas!Ish..Terpaksa menunggu.Yang kereta merah tu,nak tolong carikan cik Ani.Ayah Farah kata,tak apa.Dia boleh tengok robot map!Heh?Sesat tak tentu fasal macam tadi nanti.

Tengok,cikAni dah sampai.Tinggal ayah Farah saja.Kami teruskan perjalanan.Tengok-tengok,ayah Farah ada di tempat parking plaza tol.Farah masa tu makan kacang.Ngee.(EH?Ada mengenakah dengan kacang?)Dan kami pun pulang.Eh,tak pulang lagi.Ambil lagi satu sepupu kami di Plaza Angsana.:DKami tidur pukul 3.00 pagi setengah.Best kan?


Banyak betul Farah berceloteh hari ni.Harapnya kamu semua enjoy ya!:)

PS:Itulah kenangan paling best yang tidak dapat akan Farah lupakan.Kamu semua pula?;)

4 ulasan:

+Fatihah+_+Ory+ berkata...

YUNA
.................
besh dgar lgu yuna td

nurul huda ibrahim berkata...

thanks for helping me
huda balik kampung minggu depan
minggu ni gi avillin admiral cove
syok!
D:

DJ Farahani berkata...

Fatihah,

Dekat mana?;)

DJ Farahani berkata...

Huda,

Okey.No problem!;)Eh,ok apa balik kampung.Kan best dapat jumpa sepupu.Bhaha.:p