Isnin, 1 Jun 2009

Terminator Salvation ! Huh !

Assalammualaikum,

Aikk?Apanya kaitan dengan Terminator?Haha.Ada kaitanlah.:P

Semalam,ayah Farah ajak ke panggung wayang tengok Terminator Salvation.Mulanya Farah teragak,tapi Farah setuju jugaa..Macam best.Bhaha.:D

Tapi,bila tengok-tengok,fuh!Ramai juga peminat Terminator Salvation!Tak sangka.Haha.Lepas beli tiket,popcorn(Er,hehe.),air dan semualah,terus tunggu.Heh?Kalau nak tahu,Farah pakai baju muslimah,jaket PRINCESS,tudung pink,kasut hijau.Kasut hijau tu,macam tak ada mengenakan? Semuanya ibu yang belikan.Yang baju ala muslimah,tudung pink,dan seluar hitam,ibu yang belikan sempena hari jadi Farah 13 haribulan 3 yang lalu.Terima kasih ibu! ♥ ♥


Haha.Selepas bercakap-cakap dengan ibuIsh!Banyak betul peminat Terminator.Farah ulangi,peminat setia Terminator.Kihkih.:P

Okey,okey,
Farah tengokk,kaunter tiket masuk dah buka.Bhaha.:PAyah Farah terus bagi tiket.Semua setel,terus ke panggung.Wah.Ceria betul.:DNak tengok wayang segala.Huhu.Jakun pula.:P

Bila dah mula,ada trailer ceritacerita.Cerita Jangan pandang belakang Congkak,dll.Nak tengok Jangan Pandang Belakang Congkak sebab nampak kelakar.Kalau dah tengok trailer dia sila bagitahu.:P

Masa cerita tu,Farah rasa nak tidur saja.Haha.Maklumlah,mengantuk.LOL.Tapi,teruskan saja sebab cerita tu best.Hik.:D

Kalau nak tahu,Kak Ynn pun ada tulis fasal Terminator Salvation.Haha.;P

PS:Cuti sekolah.Tadi ada kelas tambahan.Taklah boring sangat.:)

7 ulasan:

MeZ berkata...

Bestnye farah...
Keluarga farah suka tengok wayang juga erk..
Ibu & Ayah MeZ x suka pi panggung wayang.. kecuali kalau macam MeZ, Adik, Ibu & ayah juga suka tengok citer 2 macam citer Geng.

Ynn. berkata...

hehe dh tgk eh terminator? actually cite tu sequel dr 1-3 so mcm kene fhm la, kalo farah x minat or x tgk or x fhm watak2 die mmg susah nk faham.

sbb bdk yg nama kyle reese tu bpk hero cite tu, hee tp x pe dh tgk tu tau kn kenape kak ynn kasi 10/10 haha ;)

sound die mmg best wuhh

DJ Farahani berkata...

Mez,

Yakah?Farah pun tak suka tengok wayang.Tu pun masa tu bosan.hehe.

DJ Farahani berkata...

Kak Ynn,

Yaa.Betul tu!Kena fahamkan crita ni.Hehe.Lagipun,rasa macam tak percaya yang Kyle Rees tu bapa John tu.Sebab Kyle muda.Huhu.:P

Memang best!Suara dia pun!

DJ Farahani berkata...

Mez,

Hik.Farah pun ada suka tengok wayang.Bila tengok wayang,teringat pula tengok wayang dengan sepupu.Cik Mazrul Effendy bawa.Wah!>___<

asma berkata...

dah tengok dah ke? best?

DJ Farahani berkata...

Asma,

Dah.Best jugalah.:)