Selasa, 9 Jun 2009

Girls Gee Mv ! ;)



Assalamualaikum,






Haha.2x bonus kan entri hari ni?Tadi yang tag.Sekarang yang cerita artis jepun pula.Haihh.(=__=)Sungguh pelik dan sangat pelik.Haha.Oh ya!Orang yang Farah taip di entri tag dah buat?Kalau belum tahu,sila ambil tahu.Hahahaahaha.<- Gelak entah apapa.Huhu.Sungguh gila.:P
Waa,kalau nak dengar lagu dia pun best.Farah dapat ilham nak menulis fasal kumpulan ni daripada Nabilah!Lepas Nabilah bagi satu video lagu ni,Farah dah mula jatuh hati dengan lagu ni.*Err.Jatuh hati?Gila.Hahaha. Jom samasama dengarkan lagu tersebut!Nabilah,sampai hati ya tak bagi Farah letak lagu tu dekat blog.Huhu.Hahaha.:PBergurau jelahh.Jangan begitu terasa atau kecik hati.Lagu dia memang best.Silasila.Jemput dengar.







Farah pun minat salah seorang daripada kumpulan tersebut.Tapi tak tahu namalah.Aih!Tak tahu nama!Aparra!Hehe.Memang tabiat.Tak tahu.Tetapi,tarian dan gerakan dia memang hebat.Laju sungguh!Nabilah kata,kalau dia buat kaki dia terpelecok.Eh?:DSilalah cuba kalau berani.Mesti ada yang sakit pinggang sebab diorang buat sangatsangat laju.Huhu.Percayalah.Kalau nak tahu video klip tu apa,bolehlah tanya Nabilah.Heheheheh..

Kalau nak tahu,Farah sikit2 minat terhadap artis Jepun.Kalau tengok cerita Atasinchi , Hagemaru,Ninja boys,Doraemon dan lainlain mesti terfirst.Sampai tak cukup kaki dibuatnya.Mesti semua orang ingat Farah ni hantu ya tak?Hahaha.Orang tua kata,kalau nak tengok tu hantu ke tidak,silalah tengok kaki dia.Mencecah tanah ke tidak?Huh,kalau teringat benda ni,seram sejuk pun adaaaa.So,Farah tak mahu bangkitkan cerita tersebut.Takut!*Eleh,takut konon.


Woah.Sikitnya entri Farah tulis hari ini.;DJangan marah.Farah nanti lari nanti!LOL.Hahaha.

Nurul!Selamat hari lahir ! Esok hari lahir diaa!Semoga panjang umur dan
dimurahkan rezeki.Tak ada parti ke?Buat masa Farah datang nanti di Kepong,KL
yaa!;)
Kredits to: NabilahAziz

14 ulasan:

nabilah berkata...

hahahhaa..korang nk join girls generations..datang blog nbilah jerk...hehehe..farah!thankz promote blog nbilah..:)

DJ Farahani berkata...

Nab,

Haha.Kreditkredit.:PNab,nab nak buat ya geng tu?;)

MeZ berkata...

geng??

nabilah berkata...

bwatlah...geng generationsn girls..:)

DJ Farahani berkata...

Mez,


Tak tahu.Geng kots.:)

DJ Farahani berkata...

Nabilah,


Dah lulus?Betull?Nak buat ni?Tak fikir masak-masak?

nabilah berkata...

dh fikir masakx2..lulus..btul!

MeZ berkata...

macam lulus ujian memandu je.. LOL

nabilah berkata...

ish..kak mez nih...:D

DJ Farahani berkata...

Nab,

Terbeliak Farah tengok yang komen ada 9.Hikhik.Lainkali cakaplah.Oh ya!BetuL?Dah update post?

DJ Farahani berkata...

Mez,


Hahaha.Macm tulah gamaknya.

DJ Farahani berkata...

Nabilah,


Hehe.

nabilah berkata...

toch!aper farah ckap nih??

MeZ berkata...

hahahaha