Khamis, 25 Jun 2009

Heit ! Hait ! Err .. Apalagi ?

Assalamualaikum ,








Lamanya Farah tak dak buat entri blog . Sungguh la . Memang . ;) Kak Balqis dah update , Kak Ain , dan lagilagi . Kak Chokilala Riang pun sudah update termasukla Kak Ynn , Kak Rara dan seumpamanya . Weh ! Farah ! Sejak dah bertukar , kau lupa nak update ea ? Huhu . Jangan mara . :P




Kredit Pic : Kak Ain Maisarah

Kak Balqis ! Jangan marah sebab Farah kredit gambar Kak Ain ! Sebab , Kak Balqis pernah kreditkan gambar Kak Ain kan ? Kan ? Maaf kalau tiru Kak Balqis ! :(


Woah . Teruja sikit . BSB dah ramai la.. 2000 lebih ! Wah ! Kalaulah Farah macam Kak Ain Maisarah , mesti Farah pun ada cita2 yang tinggi macam penulis buku kesukaan semua ini ! :D Hehehe .. Farah pun dah jemput kawankawan Farah masuk BSB ni . Yang paling utama Hidayah Sulaiman . Dia ni , pantang ada nama 'AinMaisarah' , terus pengsan ! Haha . Sangat minat buku Kak Ain yea !



Gambar ! Mak ! Farah tak update lagi ! Mez , maaf ! Maaf dan maaf ! Farah tak update gambar ! :P Hehe . Itulah , malam ni , Farah nak buat segalanya . Beli Hand Sanitizer . Semuanya siap , senanglah hati . Hoho . :PP


Lagu lagu . Apa tu ? :)

Hik . Lagu ni Farah dah update . Farah tukar sekali masa nak tukar layouts . ;) LOLL !! Lagu Ceritera Chenta ! ;D Adik balik pulak .


Permata Pintar !

Permata Pintar ? Apa tu ? : Mesti ramai umur yang 9-15 tahun kalau tak silap dah tahu Permata Pintar ni kan ? Permata Pintar daripada UKM . Agaknya diorang buat . Nak tajamkan minda kita . Soalan pun , boleh tahan la . Hehe . Ada yang susah dan ada yang senang . Kalau nak tahu , layari ;

http://www.permatapintar.com.my/


Masuk , bagi nombor IC , Kalau tak dak IC , nombor sijil la . Tak ingat sijil apa . Sijil surat beranak , agaknya . :) Nanti , lepas masuk , bolehlah tanya ayah macammacam . Mesti ayah pening nanti . Hekhek . :PP


Sekolah .


Yeah . Sekolah ! Hari yang Farah lalui kini rasa tawar . Macam tak dak perisa . :( Cuma , ni fasal peribadi la . Mana boleh bagi tau . Nanti si dia perasan , marah pula bila tahu . Heheheh ..
Tapi , tadi kat sekolah agama kena denda . Fasal tak tahu jawab soalan Bahasa Arab . Kena buat gaya itik , ketuk ketampi dan sebagainya . Lenguh kaki . :P


Yeahh ! Siappun entri ni ! Ketinggalan zaman betulla ! Update ! :DD Agak
banyak entri kali ini . LOL !! ;P Selamat Membaca .Si penulis ni pun dah lenguh
tangan . Ceh ! Macamlah banyak sangat ! Kawan adik datang . Fuih . Maaf ya dik ! Akak bukannya tak bagi baca , cuma akak malu aa bila adik datang . :P

10 ulasan:

nabilah berkata...

hahaha....permata pintar tuh..nk meletup kepala nbilah..:D

DJ Farahani berkata...

Nab ,

Permata pintar ? Haha . Dah trytest dah ! Tak susah pon . Werk ! :PP

Haha . Adalah susah sikit . :P Yang test ke - 2 , Farah banyak main letak tanda soal jerp . ;PP

nabilah berkata...

hahaha...nbilah hentam keroma jer..:P

MeZ berkata...

Kawan MeZ ada masuk. Dia tanya MeZ macam-macam. Serabut MeZ dibuatnye..

Kak Mia Zaharah berkata...

Adik Farahani,

Sebenarnya sekiranya adik menghantar peneyertaan selepas 15 Jun 2009,penyertaan anda automatik terbatal kerana lebih masa.

sumber www.jpn.com.my

Sori kalau akak menyinggung adik.

DJ Farahani berkata...

Nabilah ,


Hentam keroma ? Hentam sajalah !:DD

DJ Farahani berkata...

Mez ,

Masuk Permata Pintar ? Biar betul ! Mesti Mez pening . Ehehe .

DJ Farahani berkata...

Kak Mia Zaharah ,

Oh . Ini berkaitan Permata Pintar , 'kan ?


Terbatal ?Maknanya , selepas 15 Jun , saya tak boleh masuk lagi ? Baru sahaja cikgu saya terangkan pada hari Rabu tak silap saya . :DD

Tak apalah Kak . Terima kasih sebab sudi bagitahu . Terhutang budi sangat . Lagipun , akak tak buat saya marah ? Akak bagitahu yang betul .

Thanks Kak !

Kak Mia Zaharah berkata...

Hahhaha!ukenababe!mana ada ! kakak tipu jelaa.saja nak buat farah tertakut-takut n tertanya-tanya!hahahah.manalah akk tau pasal binatang permata tak pintar ni.bwekk! =p

DJ Farahani berkata...

Kak Mia Zaharah,

Haha.Takutkan Farah ea?Hahaha..