Rabu, 17 Jun 2009

Pergi-Tiada Kaitan-

Assalamualaikum ,

Hoho . Dah malam . Ketinggalan zaman nak buat post . :D Layan lagu Pergi . Aizat . :) Farah rasa tak ada mood mahu buat . : Blogwalking lagi . Tapi tak ada satu ilham pun tercetus . Sungguh !




Not : Lagu di blog Farah sudah tukar , lagu Aizat juga . Entah sejak kebelankangan ni minat Aizat teruss . Lagu best , kot . Sepupu suka , Farah lagi suka . :DD Farah ikut . Mereka tak suka , Farah tak suka . Warna pink sejak azali tak suka oh . Hijau dan biru utama . :) Memang suka .

Hoh ! Apa ni ? Tak ada kaitan ? Apa kes ? Huhuhu . Biasalah . Tiada mood . :( Kalau tiada mood , pergi merewang blog orang lain ataupun off pc . Itu ta bi at . Memang dah . :)


Farah dah berkaca mata . Sila lihat di tepi . Ada tulis " Gadis berkaca mata" bukan ? :D Hahaha . Itulah , percaya cakap adik lagi . Cakap cucuk mata , cucuk segala . Kalau cucuk mata bukan ke dah buta ? Edemm . Tak fikirka Arief ? (Adik lelaki)


Oh . Buat pengetahuan semua , Farah tak popular . Sangatsangat . :) Farah orang biasa dan mahu belajar berblogging juga . Jangan silap sangka . Farah bukannya ada ramai follower . Mungkin antara 35 begitu . Kalau bangkitkan isu ni , tak mahu Farah berkata apaapa . Terus diam dan berfikir . Farah murid biasa . :)

Woa . :D Rasa buat lampu suluh amat best . :) Terasa lampu berkelipan . Bhahaha . Internet agak perlahan

Farah kaku sebentar . Tiada idea . Tiada ilham walau sebutir . Minda mula memusing kepada memorilalu . Stress sedikit . Bengang pun .

Bengangkerana mati kutu . Juga mahu melawat blog itu tetapi diberhentikan . Hohoho . Private blog daaa . Macamana nak bagi award ni ? :( Sungguh kecewa .


Waaa . Post dah habis laa . Ayah suruh tidur . :D Selamat malam . :) Jangan terasa bila membaca . Farah memang orang mati kutu . Selamat membaca . :D


Post jiwang lagi . Ala-ala novel . Pedulikan . :D Hahaha.

6 ulasan:

Kak Nia berkata...

Gadis berkaca mata kelihatannya sangat comel dan nampak seperti seorang yang rajin belajar!!! heheh Kak Nia pun berkaca mata. Tapi, sejak dah moden sekarang ni Kak Nia ber kanta lekap!! hehe

Tanpa Nama berkata...

bagus ada lagu. menyihatkan rambut yang kusut (logok ke saya ckp ni)

DJ Farahani berkata...

Kak Nia ,

Mungkin ?? Heheh . ;P tak tau . :P Comell ? Hahahaha . Nanti Farah update gambar kalau ada masa . Insya-allah .

DJ Farahani berkata...

Tanpa Nama ,

Ei . Kan ke saya dah kata mesti ada nama ? Tak apalah . Ye . Tido ke ?

MeZ berkata...

MeZ pun berkaca mata juga :p

cikufuka berkata...

Farah,
Updet la gambar Farah.Nak tengo sangat budak ni.Hee~