Sabtu, 27 Jun 2009

Gambar Rajah Farah ?




Photo Flipbook Slideshow Maker



Sila tengok senget jika mahu tengok . Bhaha . ;P


Assalamualaikum !



Wahh ! Bersemangatlah eden nak buat post kali ni ! Berunsurkan pic , story . Ada sikit(Sikit saja . :P)yang agak kemeluatan . Haha . Weh ! Nasib baik ayah baik nak tolong akak edit pic ! Kalau tidak , tak kesampaian hajat MeZ nak tengok muka Farah ni . Wkaka . :P Err.. Terlebey sudah . :DD Woahaha ..Alaa MeZ . Tu pun MeZ nakkan ? Nasib baik ada MeZ . Kalau tidak , tak rajin Farah mengupdate gambar macam Kak Balqis ,Nabilah nii..











:crab1::crab1::crab1:



Sangat tak comel , bukan ? Sila bayangkan Farah berkaca mata dalam gambar ini ! :PHahaha . Sajasaja buat sementara tunggu ibu pilih barang untuk perkahwinan adik ibu Farah nanti . Ehaks!

Sekarang pun sedangg pakai . Bila buka mesti peningpening .Siapa di sini ada pengalaman memakai cermin mata ? Angkat kaki ! Hoho .Tak usah . Angkat tangan saja . ;D


:pandaGeli_30::pandaGeli_30::pandaGeli_30:



Woah ! Update ! Entri bergambar dua . Bhaha. Tak payah nak cemburu daa .. Hahahaha . :DHanya budak yang simple n plain . Cehh !! Plain ? Plain water?:P



Uhuk.Gambar ditepi masih dalam pembaikian.Kalau sesiapa klik,ia akan membawa ke Photobucket.Kalau anda baik hati,sila komen . Kalautaknak, tak usah tekan.;P

29 ulasan:

MeZ berkata...

Comel apa Faraha... Kiut. akhirnya dapat tengok muka Farah yang comel ni

DJ Farahani berkata...

MeZ ,

Wahahaha .. Comel ? Tu gambar dululahh .. Gambar sekarang ? :P

Nanti Farah update gambar Farah berkaca mata ya ! =D

PiNkY | alisa berkata...

Farah,

Baju farah sama macam baju Lisa. Jenama Hilyah rite?

MeZ berkata...

Okay Farah. MeZ tunggu.

DJ Farahani berkata...

Pinky Alisa ,


Yup ! Tu baju ibu Farah yang hadiahkan.Heheh . =D Kalau Farah tersempak dengan Alisa,Farah dah tahu,tu Alisa sebab baju sama ! =) Haha . ;P

DJ Farahani berkata...

Mez,

Lama lagilahh .. Tunggu Farah tangkap gambar masa tengok wayang nanti . ;) Haha .

MeZ berkata...

Nak tengok citer Apa?? Ada yang baru ka..

DJ Farahani berkata...

MeZ ,

Yaa .. Permintaan adeq Farah daa ... Tranformers 2 ! Isk .. Tak bolehtak bolehh .. T__T

Izzati Hazwani berkata...

aduhh
susah nak bayangkan lah my dear
;)
takpe2
in my dream aje lah

act , kak wani dulu hampir-hampir kena pakai glasses
tapi lepas test mata , tiba-tiba my eyes da oke

alhamdulillah
bergantung pade orang tu dik
kalau orang tu memang chanteQ , tak kisahlah pakai apa pun , tetap nampak lawaa..

kalau muka kureng cun,
pakai mekap je la kot baru nmpk lawa sikit

;D

Tanpa Nama berkata...

cam ni rupenye muke farah ye...baru tahu!

nabilah berkata...

cutenyer budak seorang nih!!

lebih comel daripada nora danish:D

Nur Amira Syabihah berkata...

nice sis!

DJ Farahani berkata...

Kak Izzatii Hazwanii ! :D

Haha . Akak hampirhampir ! :D Woah !
Farah dari dulu . Isk.Kesian betul.:'(Huhu .

Haahlah Kak , bergantung.Kalau orang itu okey rupa dia,sangat sesuai kalau nak pakai apaapa . Kalau orang itu kurang sesuai,tak tau nak buat apa .

Allah yang mencipta kita . Kita kena terimalah. ;)

DJ Farahani berkata...

Hai Anonymus !

:D Terima kasih kerana sudi komen . :) Err..Baru tahu ya ? Tak apa . :)

DJ Farahani berkata...

Nab,

Haha,puji lagi budak neh. :PP

Farah tak suka dipuji daa..Wahaha..:P

Yeke?Nora Danish lagi comel tau!Haha.

DJ Farahani berkata...

Kak Abby,


Thanks ! Just a plain girl. ;)

MeZ berkata...

Macam junior MeZ la bila Farah pakai cermin mata ni. Hahaha.

DJ Farahani berkata...

MeZ,

Haha.Jangan pandang rendah.:PFarah boleh jadi junior MeZ.Tapi dengan syarat jangan buli Farah !Haha.

♥Nurul Aqilah Binti Suhaizam♥ berkata...

kenpe muke farah kat school lain denganterbaru ni?
x pe~
Ape2pun,ttp comel!

DJ Farahani berkata...

Nurul Aqilahh ,


XD Haha.Yang pakai tudung pink tu,belum pakai lagi.Kalau yang dah pakai tu,masih pelik ea?:PP

Haha.Lupakan je.XP

MeZ berkata...

TAk buli la. Kalau tak kena dimerit dengan guru dimerit. Huhuhu

nabilah berkata...

x!farah lagi chomel!!

:D

princess strawberries berkata...

kiut miut

DJ Farahani berkata...

MeZ,

Haha.Jangan buli eh!:PP

DJ Farahani berkata...

Nab,

Puji lagi?LOL.:PHaha.Biasa jelah Nab!Itupun MeZ yang suruh Farah upload gambar Farah.

DJ Farahani berkata...

Huda,

Apa yang kiut-miut?

activesavage berkata...

Wow..farah pakai spec tuh..Same lah kiter..Nanti bile farah dah lamer pakai spec mesti rase rimas sbb terjatuh ke bawah...Kiter rimas sangat ..waktu kiter study jer pakai..Cwah...tapi nakpak kiut lah farah..kiter lbh suke farah tak pakai spec sebab mate farah nampak bulat lah...jangan marah eh..kalau nak balas kat chat kiter tau...or comment..asalkan reply kan..ok lah tuh jer nak AiN nak sampaikan..bubbye..bukan bubble eh...rajin-rajinlah belajar guna spec..

MeZ berkata...

ala... Saja MeZ nak tengok muka Farah yg Cute ni... lgipun manala tau ada org nak meminang Farah. :p LOL. Hanya Bergurau. Jgn marah ye..

DJ Farahani berkata...

MeZ,



Hahaha
Nak meminang?
takde sape2 yg suke farah tau;p
eh buah pinang?