Ahad, 28 Jun 2009

Transformers 2 , Revenge Of The Fallen

Assalamualaikum,



Sebelum memulakan entri,tunggu sebentar.*Weh,Farah!Over eh?:PApalah!Kecohkecoh pulak.(Marah diri sendiri.)



Siapa pernah dengar,baca,tengok dan fahami perkataan "Transformers"?Haha.Tentunya seluruh dunia.Siapa pernah tengok filem Transformers ni?Tak kiralah yang ke-2,ke-3,ke-4 dan sebagainya.Huhu.Tapi,yang ke-3,4 dan sebagainya belum terbitkan?Ampun!


Hoho.Farah sengaja editgambar,buat entri baru.Wahaha.Tak dak kerja.Uit.:PFarah memang tak boleh duduk diam.Ada saja kerja nak buat.Blogwalking lahh..Updatelahh..Itulahh..Inilah..Haih.=___=



Farah tengok Transformers ni semalam atas paksaan adik Farah.Isk.Dia tu,minat macammacam.Sejak ada Transformers,dia tak layan apa semua dah.Dia layan 'Tranformers' sahaja.Peh!Biar betull..


Mulanya Farah bentak.Asyik perli dia je.Last2 kakak dia sekali yang terkena.Ingat nak tidur je kat panggung tu tapi tak jadi.Kakak dia tumpang sekaki,kakak dia sudah mula suka.Adoi!Isk.Apa neh? :PP


Macam biasa,beli tiket,beli makanan,tunggu dan serah tiket.Agak lamalah juga.Sebab biasanya awal nak tunggu ceritera dia mula.Huhu.Hampir setengah 'popcorn'kitorang habiskan.Haha.Sangat pelikkan?



Okey,ketengahkan cerita.Bila dah main,steady n ready.Duduk diamdiam.Sampai nak ke tengah cerita,Farah rasa nak menangis.Tak taulah pula.Farah ada rahsia sendiri.Jangan tanya kenapa Farah sedih.Farah ni,bila tengok movie sebegitu,cepat tersentuh.Ecewah.:P



Yeah.Sikit lagi nak habis cerita.Tapi,Farah rasa tak mahu balik.Farah nak duduk disitu.Bhahaha.Pelik sungguh sikap Farah.Haritu,ayah ajak tengok Terminator Salvation,tak mahu dan akhirnya mahu.Apa neh?Macam 'Transformers'juga.Tapi yang 'Transformers' kali ni best.;)Alamak hai..Dah komen pula! =D



Eheh.Tengok cerita ini membuatkan Farah berbahagi perasaan.Bercampur baur.Ada yang sedih,kagum,gembira,marah.Yang paling Farah kagum,apabila Optimus Prime tu sanggup berkorban.:) Dan yang paling lucu,apabila Jetfire sudah tua..Hehehe.Pakai tongkat dah.Pandai betul mereka buat.:DDSangat teruja tengok filem ni.Best!!

Ceh!Post berunsurkan komen pula.Jangan ada yang terasa.;)Farah
bagi,9/10.Boleh tak?Ada ke sesiapa nak bagi vote?:P

11 ulasan:

nabilah berkata...

bestnyer farah
nbilah x tengok lagi..:D

DJ Farahani berkata...

Nab,

Nab tengoklah.Macam2 perasaan Farah boleh rasa.Sedih.Dua kali Farah rasa nak menangis.:P

nabilah berkata...

kenapa?

bumblebee mati ker

DJ Farahani berkata...

Nab,


BumbleBee tak matilah.=D Yang Optimus Prime mati.Lepas tu,Sam cari jalan untuk hidupkan Optimus bagi mengalahkan ketua(eh.ketua ya?alamak!)Decepticons.;)

nabilah berkata...

huhuhu..
mesti syedih!

DJ Farahani berkata...

Nab,

Yup!Sangat sedih.Mahu Farah menangis sepuaspuas owh.:'(Sedihh..

nurul huda ibrahim berkata...

huda dh tengok pun
kat hari kantin

DJ Farahani berkata...

Huda,

Yang Transformers 2 ke??

nurul huda ibrahim berkata...

yup
2 punya
laki2 punye tu
kadang2 ada watak boring ada yang best!

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

Disebabkan dayah dah janji nak pergi blog farah. Dayah tinggalkan komen ini di blog farah okie.

Cakap pasal transformers, haritu sepupu dayah nak beli tiket. Tapi malangnye tikie habis untuk cerita transformers ni. Samapi die nak beli tiket yang paling mahal untuk 2 orang tu pon habis dijual.

MeZ berkata...

Bestnye... MeZ sebenarnya tak brapa suka cerita tranfomer ni tapi hari tu Kakak MeZ ada tengok cd ( tranfomer 1) yg paling best wak2 dia lek...