Ahad, 7 Jun 2009

Round-Round Lagi..

Assalamualaikum semua,


Hehe.Terasa sedikit lambatkan nak buat post?Biasanya awal.Hoho.Ni,kalau nak tahu,Farah kena tunggu idea.Mesti Farah buat akhir-akhir.Kalau masa sekolah,biasalah.Cerita semestinya banyak.Betul tak?Ada yang kena denda,kena rotan dan macam-macam lagi. *macamlah dia sorang je yang tak kena.Haha.


Yaa,seperti di tajuk di atas,Farah berpusing-pusing.Bukan berpusing-pusing lari tu.Bukan!!!Huhu.Farah kena teman mak beli benda pengantin laa.Bukan mak paksa,Farah sendiri nak ikut okey!:P


Buat kawan-kawan Kak Balqis di ms,Farah ucapkan Happy Birthday ! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Hohoho.Sila ke page Kak Balqis sekarang.Kalau dah pergi,silalah ke blog beliau untuk komen.Jadi silent reader pun boleh.Ahaha...

Farah lepas balik ni.Huhu.Sungguh tidak memenatkan.Eh,budak kecik ni biar betul.Tak penat?Mengaku penatlah!Iyaiya,Farah mengaku kepenatan.Berpusing-pusing mencari reben,bekas telur dan sebagainya.Kalau dah biasa,okey la.Farah pun sedikit sudah terbiasa.:P

Waaa.Hari ni tak boring sangatsangat sebab ikut mak pergi ke Nilai.Kalau sesiapa nampak saya di Nilai dengan memakai baju warna pink berlabuh,seluar hitam dan tudung pink bersertakan lencana Sekolah Sri Bangsar,bolehlah report di sini.Ops!Farah pakai kasut snickers.Warna putihh.Baru beli semalam masa nak pergi tengok wayang Jangan Pandang Belakang Congkak.Farah asyik betulkan tali dia je.Tak kesah dengan orang lain.Ampun!


Farah ada ambil gambar Farah ketika memakai lencana SB.Tetapi sungguh pelik dan tidak begitu cantik.Hohoho.Adalah sikit-sikit cantik tu.Ecewah!:D


Farah belum balik lagi.Mak Farah nak ke butik baju pula.Tunggu punya tunggu,sampai.Lepas tu,kami mula beronda samaada nak beli lagi ke tidak.Kalau kawan-kawan nak tahu,Farah ada berpusing meronda-ronda sehingga lebih 3 kali.Haha.Tak pening pun.Cuma tersangat pelik.Hihi.Jangan sangka post ini pelik pula.


Dahh.Ada yang lagi nak beli.Bekas telur.Huhu.Bayar,terus naik kereta dan balik.Semuanya sudah setel.Hehe.


PS:Nabilah,maaf sebab offline mengejut.Ampun!!

10 ulasan:

MeZ berkata...

oooo.. Farah dah tengok citer jgn pandang belakang conkak ke.. bestnye.. nak tengok gak..
awat x boh gambar farah pakai botton SB kat blog?

princess strawberries berkata...

lawa lah tu..
nanti farah tunjuk kat kitoang gambar farah pakai lencana SSb

DJ Farahani berkata...

Mez,


Huhu.Tersangat best.Haha.Insya-allah.Nanti Farah pujuk ayah Farah.Tapi Farah ambil yang baru sebab gambar tu dah tak cantik!Lol.!

DJ Farahani berkata...

Huda,

Insya-allah.Tapi Farah tukar gambar yang lebih elok punya sebab tu masa Farah blurr...Ok?

MeZ berkata...

hahaha. blur...
dok teringat citer jgn pandng belakang congkak ke dok fikir pasal kasut baru je...

princess strawberries berkata...

ok!
nak tengok!

nabilah berkata...

wah!!!bestnyer die tgok cter jangan pandang belakang congkak..hihi..maaf diterima:D

Nur Farahani berkata...

MeZ.

Haha
dua dua fikir !! :P

Nur Farahani berkata...

Huda

Tengoklah :D

Nur Farahani berkata...

Nabilah


Hihi.:P
Macam mesin je.Maaf diterima.HAHAHAHAHAH :P