Khamis, 11 Jun 2009

Balik Kampung ! :D

Assalamualaikum,


Wahwah.2x bonus pula.:DDHahaha.Tak tahu nak buat apa memandangkan hanya editedit blog dan blog walking.;)Cuma,ada masalah.Kalau yang pop up box tu dah boleh.Tapi ini satu masalah.:-S Rasa gelisah pun ada.Kalau sesiapa yang first2 masuk kena kacaudengan pop up box Farah,sila jangan terkejut.Heheheh.

Ya,Farah balik kampung!Err,3 hari ya kawankawan.Mulai hari ini dan sampailah hari Ahad.Uhuk!Tak dapat nak updatelah kalau macam ni.Huuu.:(

Sekarang ni sedang menunggu ibu balik.Hihi.Kak Balqis balik kampung esokkan?Dekat Johor Bharukan?:DHarapnya pulang dan pergi dengan selamatt.Aminn..:)



Hai .Masalahmasalah.Macam detektif Conan pulakan?Haihh.Tadi,baru saja adik kejutkan. *Nasib baik tak sakit jantung. Syukurr...

Yup!Sepanjang Farah tak ada ni,eloklah kamu semua jaga diri.Terutamanya yang hendak balik kampung.Kampung Farah bukan kampung tau!Farah di KL.KL mana ada kampungkan?Haha.


Kak Balqis!The disable right-click masih tak boleh dan tak
berfungsi.Macamana ni?:( Dan juga,buat yang tidak suka saya,ejek tu agakagaklah.Jangan buat orang naik angin !

10 ulasan:

MeZ berkata...

Ajek?
MeZ doakan Farah Pi & Pulang Dengan selamat. Amin

AinAa~cuted0hh! berkata...

Siap yang ejek farah tu?Bagilah clue.Mana tahu aina ke.

aida nursheila berkata...

pop up box tu nape tak brfungsi ;)

Kak Nia berkata...

Cuti sekolah sudah hampir tamat. Farah kena bertungkus lumus ke sekolah semula ye? hehehe

nurul huda ibrahim berkata...

ops.!
yg text bwh sekali tu gune blackquote kew?

DJ Farahani berkata...

Assalamualaikum semua ! :D

Farah kembali . :D

Mez ,

Ejek . Thanks dear Mez ! ;) Sayang kamoo ! :D

DJ Farahani berkata...

Aina ,

Owh!Jangan berprasangka ! Bukan Aina la sayangs! :P

Hoohohho . Ada orang mana entah . Tiba2 cakap orang benda yang negatif .

DJ Farahani berkata...

Aida ,

Berkemungkinan . Hahahahaha . :P

DJ Farahani berkata...

Kak Nia ,

Yups!Heheheh . :) Sangat best ! :DD

DJ Farahani berkata...

Nurul Huda ,


Hyep!Sebelum tu Farah nak tanya , kenapa Huda private blog ? Tak kawan Farah ke ? :(

Hoho.Iye.;)