Isnin, 15 Jun 2009

Farah Kembali ! Hai Semua ! :P

Assalamualaikum ,

Wawa . Lama betul tak menampakkan diri . Huhuhuhu . Balik kampung . Woaaahhh . :P Tak payah nak teruja gila.LOL!!


Hahahahaha . Banyak aktiviti masa 3 hari Farah balik kampung . Gila banyak mesej di shoutbox Farah . :DD Gilalah ! Ada mesej awards pun ada . 2x kali . Hohohoho . Buat blog ini , baru saja dah dapat awards . Orang ketinggalan zamanlah katakan . (=___=)


Huhuhuhu . Ya . Aktivitis banyak . Bapa saudara mahu kahwin . :D Hahahaha . Kalau ada sesiapa pergi ke blog Geng Gempak Girang , sila jangan terasa banyakbanyak . Hohohoho . Rangka pertama bukan Farah yang tulis tapi sepupu Farah , Yuni . Kihkih .



Bila datang tu , dah ramai giloss orang datang . Mak cik pak cik , terima kasih sebab sudi tolong kami ! :) Jasamu akan ku kenang sampai bila2 . :D

Bila sampai , " Yo Nad ! " <- Ayat skema gila . Huhuhu .



Ya , Mez ada doakan Farah supaya selamat pergi dan pulang . ;) Thanks Mez ! Farah selamat pergi dan pulang . :)

Sampai sana , bila hari perkahwinan , Farah , Nad , Nurul , Ain menjadi gadis menghantar beg cenderamata . Woah . Tapi , haritu hujan . Farah tak kira , mandi juga . Hahahaha . Jangan percaya . Semua ni tak betul . Peh !


Heheheh . Perasan betul post kali ni . Lalala . :) Memang best betul . Farah rasa tak boleh nak lupalah kenangan . Sudahlah itu kali terkahir pak cik kahwin . Lepas ni tak ke Johor lagi . Sedihnya ! :(


Yaa , acik ! Kalau ke Johor , jangan lupa kirim salam dekat Kak Una dan sekeluarga ! Rindu sangatsangat lepas ni ! :)



Post ini jiwang bukan ? Hahahaha . Jangan tiru . :P

4 ulasan:

MeZ berkata...

Hahaha. Alhamdulillah. Farah pi & pulang dengan selamat. Selamat kembali ke sekolah. :p

Nessa berkata...

Hai Fara!

Oh, balik kampung rupanya :) Ingat kan you pi mana tak nampak batang hidung kat Emila... hehe

Cepat tambah komen... Spiff tu dah jauh tinggalkan kita semua tau.

Selamat kembali ke skolah!

DJ Farahani berkata...

Mez,

Yup ! :D

DJ Farahani berkata...

Nessa ,

Huhuuhu . Wowowo . Spiff tu , mengadu nak jadi first top commenter , jadi I bagi dialah . Tapi , kali ni I takkan bagi tau ! Bhahaha .

Yaaa . Kak Emila lama tak jumpa ek ? :)

Thanks Nessa !