Isnin, 14 September 2009

Mula Operasi Update

Sebelum 14 Septemberr !

20 Orangg! :D

Assalamualaikum w.b.t,

Dikemaskini : 10:31 pg.


Yahh!Kad rayaaaaa!


Oh ya kad raya.Special kot.Eh eh saye mintak maaf buat orang yang dah saye cakap,saye akan buat kad tu sendiri.Adoi cubalah bayangkan.Saye ambik masa yang lama nak hiaskan.Lepas tu,tengok2 korangg tak suka.Aish baik belikann?Haha!


Kad raya?Siapa mahu kad raya?:P

Dikemaskini ; 2:23

Bagi alamat rumah dan nama ya!
Nama macamana?Macam ni je.

Nur Farahani.

Kalau nak panjang pun bolehh!:D Tapi seelok-eloknya panjang yee.;)
Nama panjang!:P


farahanie_99@yahoo.com.my
(Jika ada stok.ECEWAH.:P)

Terhad 20 orang sahaja!


(Sudah macam menciplak blog Kak Balqis pulakk.:P Ok ok Kak Balqis.Farah minta maaf sangat sangat!)

P/s:Post ini telah diedit sebelum ia menjadi post kad raya :D Pendekk sahaja.;)

Kak Balqis !Kreditt sebab post ni Farah buat macam Kak Balqis!

30 ulasan:

nabilah berkata...

wah...bestnyer die
berbuka kat kg!
:D:D

DJ Farahani berkata...

Nabilah.

Haha.
Rindu rindu.Macamanalah tak rindu?:P

MeZ berkata...

MeZ nak.. Hihihi.. *Dengan muka tidak malu aku meminta.*
LOL. ;p

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Bolehh.
Tapi Farah tak buat tau.:P Farah beli dan poss.Yeaa

Miss Alisa berkata...

owhh .
nak kad raya juga .
hahaa . :P

DJ Farahani berkata...

Lisa.


Haha insyaAllah nanti hantar yee.:P

MeZ berkata...

Huhu... Tak kisah.. asalkan ada koleksi kad raya dari kawan blog...
GENG BLOG!. ;p

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Haha no hall no hall.:D

♥ayudeadwish♥ berkata...

baru aku nampak tulisan ko... sowy da banyak sshkan ko nak mgupgred blog ko.. anyway gud luck dak kecik.. makan jangan papai tercekik berbuka nti

DJ Farahani berkata...

Kak Ayudeadwish.


Haha cakaplah fasal tulisan tu.:P


ok ok.:P
haha!jangan risauu.tak punye :p

A I N :) berkata...

farah akk nak.
nnt bakk bg email and adress kat ym boleh ?? haha :P

DJ Farahani berkata...

Kak Ain.


Ohh bolehh =D

Cupcake Najwa berkata...

Kad raye!!Nak juga...

DJ Farahani berkata...

Najwa.


Hik.Bolehh.;)

Aida Nursheila berkata...

Kad raya ! Kad raya , haha!

DJ Farahani berkata...

Aida!

Sekarang demam kad raya.HAHA!

A I N :) berkata...

akk nak hehe ;D

DJ Farahani berkata...

Kak Ain


Ok!Bagi alamat!:D

qilah98 berkata...

qilah nak, kalau ade stoklah..tiru ayat farahanie lah ni.. nanti, esok lepas sahur, qilah bg alamat ek? nakk

DJ Farahani berkata...

Qilah.

Apa salahnya qilah!Boleh sajee ;)

dee is me . berkata...

ehh nak jugak ! HAHA . terlambatkah diriku memberi comment & meminta-minta ?

DJ Farahani berkata...

Kak Dee.


Ohh boleh boleh.:D ni pun 18 orang.Tinggal 2 orang je lagi.;) esok dah tamat dah.

Siti.Khatijah berkata...

akak nak ! nama dengan alamat akak bagi kat ym . (kalau still ada kosong lah)

DJ Farahani berkata...

Kak Siti Khadijah.


Ok!Set :D.Lagipun,10 kad raya dah beli.Tinggal 10 lagi kad raya.Haa ambik ambik.Tinggal berapa je lagi.Haha ;p Tak silapnya tinggal 3 orang je lagi.;p

alyiafarzana berkata...

Farah, akak nak kad raya boleh?Chat kat ym akak taw! alyiafarzana186@yahoo.com

A I N :) berkata...

wah wah akk nak ! ;D

DJ Farahani berkata...

Kak Alyia,


Haha boleh sajee.;)

DJ Farahani berkata...

Kak Ain.


OK emel yea?;)

dee is me . berkata...

Bagi alamat kat sini boleh ?
Akak malas lah nak bukak ym .
Hee .

Err nama dlm alamat tu nama daddy akak tau .

Darman B. Othman ,
Kediaman Timbalan Pengarah ,
Kolej Matrikulasi Melaka ,
Londang , 78300 Masjid Tanah ,
Melaka .


Thankiesss ;) !

nurul hidayah roslan berkata...

Slaam farah=D

dayah penah degr lagu kantoi tuh=D