Rabu, 9 September 2009

Facebook :D





Assalamualaikum w.b.t,




Entri ini berkemungkinan banyak photo PSpet Society.Jangan risau.Penulis tidak akan ikut pemiliknya . ;)



Demam Facebook!Yeahh!


Eh apa gembira sangat ni yunk?:P Hahahaha.
Demam Facebook?Ada kaitankahh?Budak ni merepek saje tapi tak betull!Betull tak Mak Cik Nabilah?


Hahaha!xP



Aku berbalas surat dengan Nabilah tadi.kelakarnye.Ada ke aku nak tempah tilam dengan die?Hahahaha.Tak kopak kee Miss Nabilahh ? Btw,nanti SPM Marukuchan pun buat betul betul tauu!Hahaha nanti mak cik belikan hadiah.Hahahahaaa.


Entah kenapa sejak kebelakangan ni,asyik betul layan Facebook.Wohh.:p entah.Ngeeee.Pet Society kut.Kut laaa.Kalau tak,mana tau eden right?Hahaha.



Sepanjang berbalas nota,kitorang rase terhibur jee kan kan kan?Hahahaaa.Kelakarnye ayat aku dalam nota tu.Adoih kadang kala aku penin sebab surat mane yang berkaitan dengan pasangannya yang lagi satu.Bhahaha.Penin penin.


Itulah pet aku! Nini ! Hahaha.Terkezut punya korang.Wkaka Woi jahatnye akuu.:P


Itulah pet kesayangan aku satu satunya.Hahaha.Setelah kehilangan kura2.Waa !!!
Aku nak bentuk kura2bolehh?:DDD hahaha.


Aku jeles dengan mak cik Nabilah ni sebab die ade bilik tido ngan tandas.Adoi!Aku tengah kopak la sekarang!Mane aku nak cari duit?Hahahaha.Memang bertuah la itu kawan!:p


Rumah aku dah jadi kejuuu.Hoi FARAH!Takde wallpaper lain ke selain keju?Hahaha buat masa tu,wallpaper keju tulah yang palingg murah dapat saye beli.Isk kasihanilah saye.Wkakaka


Kalau Restaurant City,aku tak berapa pandai nak handle game die.Nak tukar pekerja pun aku tak reti.:( Adoii.Camne lah ni?Camne?;p


Kalau Country Story?Yeahh!


Best lah game tu!:D Aku tak habis main lagi.Susah nak kalahkan dua orang ni ; Kak Balqis dan Nabilah.Diorang tu beribu ribu tau takk!3000 lebih tuu.Kalau nak dibandingkan dengan aku ni,baru 200 lebih je.:p





Tengah enjoyy lagu ni!;))
Eih!Lagu kat blog awak pun best lah Nabilahh!;DD


Memang gila enjoy Facebook ni!Betul betul betul.Hahahaha.
Myspace tu , best jugakk.Tapi jarang la gune.Hik.:P

Blogger aku tak lupalah!Twitter?Kadang kala kalau aku rajin updatee yee kawan kawan.
Hehehehe...


dear nini,


yunk nini!farah sygg nini!:p ninilah pet farah tau.:D nanti kalau farah tak online,nini jaga diri ek?main dengan miss nab sebelah umah tu hahaha










Hahaha.Patutkah aku menjadi begitu?Cesss.:P



Cepat cepat!Tinggal 2 minggu (termasuk minggu ini) lagi hendak menghantar kad raya!Terhad 25 orang sahaja !

9 ulasan:

nurul huda ibrahim berkata...

hahha..mak cik? farah kan lagi muda dari marukuchan?

uit! berlakon jadi mak cik tua yea?

nabilah berkata...

ehh!
wakakakka!
nbilah dah makciK!
ishh!
anak 17
ibu 11
msuk akal or tidak?:D:D:D

nurul hidayah roslan berkata...

Farah!!=D

Dayah rindu gile dowh dengan farah. Sorrylah dah lme x chat ngan farah yang cute ni. Huhuu
Nanti kalau ade mase kite chat okie. Kak dayah dah habis pekse.Hurray!!=)

Farah,
nanti send alamat umah farah dekat kak dayah,k=D

Aida Nursheila berkata...

akk dapat tak?
huhu.
happpy kat facebook,best!
restaurant city pun best gak :D

DJ Farahani berkata...

Huda.


Hahaha.
Berkemungkinan ;)

DJ Farahani berkata...

Nabilah.


Hahaha
tulahh.
sape suruh nak sangat jadi mak cik.:PP


Hahaha
tak masuk akal langsung!

Nini=17
Tuan=10


Lagi la!:P

DJ Farahani berkata...

Kak Dayahh yeaa! :D

Same lah akak!:DD
Good luck 4 ur result nanti Kak Dayah!

Hurayy!:D


Ok kak dayah!;)

DJ Farahani berkata...

Kak Aida.

Eh eh dapat apa yee?:D
Best best!
Semuanya best!:P

m a i s a r a h berkata...

sarah pun ade pet society tau!
tapi guna facebook kak huda

kak huda ade dua facebook tau!
satu die buat untuk sarah main game je!

name pet sarah ialah chokymerry