Ahad, 13 September 2009

Pening Pening.

Assalamualaikum w.b.t,



Firstly aku nak ucapkan dekat Kak Alya Rohaizan selamat berblogging kembali ! Setelah sekian lamanya membuang blog akhirnya berblogging kembali.Kak kak.Apa sebab akak buang blog?:D Hehehe sangat berbusybody.Haha


Selamat berblogging kembali Kak Alya ! :D



Lagipun,aku dapat link Kak Alya ni daripada Kak Syud.;) Masa aku nak tengok tag yang dia bagi,ada la link Kak Alya.:D Aku yang ketinggalan nak tengok blog Kak Alya,ye tak?

Tukar topik tukar topik!

Tidakk!Aku tak buat kerja blogger!


Kerja yang aku tengah cakapkan tu,kerja tag tau takk.Haha.Pening pening.Tag dengan awards.Mustahil!Mustahil!Beraya sakanlah aku dengan tag dan awards yang bertimbun padahal manalah bertimbun banyak.heee

Kad raya?Tidakkk!:P Hahaha.Tidak disediakan lagi.Apakah?:(( Rasa nak menangis hentam gila!Huh?Tak ada kerja.Kerja kerja.Huhu.20 puluh orang je.Tu lah Farah!Nape tak cakap awal awal kan dah susah.Padanlah muka.Hahaha cess kurangg asamm

Laptop ni baru je ayah baiki.Semua data hilangg.Farah punya hilang.Adik punya hilang.Mak punya hilang.

Tinggal ayah je.Ni pun kena guna IE je.Takpe takpe.Ayah bersusah payah nak perbaiki balik dah nak merungut.Hehh apa ni?Tak kesiann kahh?Hahaha.

Raya tahun ni,kaler baju aku,warna cokelat.Haha bukan band Cokelat tu.Mak aku kata,aku dah tak muat baju kurung dahh.Muat untuk jubah sahaja.Wkaka.:P Cam tak caya je.Mak long aku pun kata,aku ni seiras iras tahun 6.Tinggi dowh!Padahal,bila aku tengok dekat cermin,aku ni tetap macam dulu.Tak berubah ubah.Aku memang tinggi tapi bila aku tengok cermin,aku pendek.Takde la mengalahkan budak darjah 3.Haha meloyar buruk sudah!


Lagi enamm hari nak raya.Cepatkan?:D Dulu terasa lambat lah nak raya.Beli baju raya pun sempat.Biskut raya,sampul duit raya.Semuanya sempat.Senang kata perfectlah.Tak buat saat saat akhir.Tapi,tahun ni apa macam sangat berbeza sekali?Mungkin banyak cuti kott.Haha.

Aku semakin lama semakin takde semangat nak berblogging ye tak?:P Edit je pandai tapii...Taip entri malas!Hahaha .

Ok ok.Selamat Hari Raya. :) Saya minta maaf kalau kad raya sampai selepass raya. Haha terima sahaja.Dan juga saya minta maaf kalau kad raya tu tersangatlah macamm korang tak suka.:( Tu yang paling membimbangkan saya.Wuuu.

:D Tarikh tutup kad raya esok.;) Sila bersiap sedia dengan alamat dan nama penuh anda hari ini.;)

Entah hari apa tak tau nak hantar.Kak Syud!Alamatmu hilang!Farah simpan
dalam file ibu.Sekarang ibu punya sudah hilangg.Minta alamat rumah dengan
nama penuh atau mahu saya buat secara online?:P

6 ulasan:

nabilah berkata...

Yea!Yea!
Nak Raya!Nak Raya!

FrAH!
Nini dh beli bju raya?:P

DJ Farahani berkata...

Nabilah,


Haha semangat terus berkobar kobar.cess :P

Nini dah beli dahh!
Baju kebaya.Hahahaha

• Alya • berkata...

Eh, tadi patutpun cari tmpt komen tak jumpak ;p Rupanya ada kt atas. LUPA. Hehe :)

Tu lah, rasa cepat je nak raya. Kalau Farah ambik UPSR tahun ni, rsa mcm baru je nk mula berpuasa. Sblm habis UPSR tu, masa brjln cepatttttt sangat =.=" Bila dh habis, rasa mcm lambatttt sangat.

DJ Farahani berkata...

Kak Alya.


Haha.:D

Mak Farah kata,Farah nak beli baju raya pun rasa macam tak sempat.Terkejar-kejar.:p Hehehe.
Pelik pelik.Kenapa tak sebelum UPSR,lambat masa berjalan dan bila berakhirnya UPSR rasa cam lambatnyaa masa.:p

MeZ berkata...

Dah dapat Kad Raya dari MeZ?
MeZ dah post minggu lepas. :p

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Dah dah!:D
Haha penuhnya satu kad raya MeZ tulis.
:p