Selasa, 15 September 2009

Hari Simple =)

Assalamualaikum w.b.t,



Makin lama Ramadhan akan meninggalkan kita semua.Isk sila sediakan tisu awal awal sebab permulaan entri ni syahdunya.Hahaha.:p Syaitan akan dibebaskan dan bulan Ramadhanlah bulan yang paling mulia,dan bulan yang patut kita buat ibadah bukann?Hihi.menasihati orang je tau.tak seda dirikahh ;p


Hari ni hari palingg simple buat aku.Yeahh aku seorang.;) Simple but nice.Haha adakah hariku sebegituu?Sila jelaskan kalau mahu.Hahahahaha.Antara faktor faktor yang membuatkan hari ni hari simple bagi aku ialah :


-Dengar lagu apa kena mengenanyakann?;p
-DLL

DLL tu aku sengaja meletakkannya supaya takde la aku nak menaip panjang panjang.Huhu.Sakit jari tauu?Tulis kad raya pun belum tentu.Habisnya lenguh sampai tak berdaya nak suap nasi.Hahaha gila gila gila!:P



Nice voice,huh?=)

Kawan aku yang kenalkan aku ngan kawan2 yang lain fasal lagu ni.Kelakar ada,real pun ada.Eh apanya yang real righttt?:D Hihi.

Kantoi

Semalam I call you,you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
But when I call Tommy he said it wasn't true.

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai you
You tak ada
Lagilahh I jadi gila


Kalau nak lirik seterusnya,sila tengok Youtube dengan lebih lanjut okey?:D Hahaha.Pemalas betull edenn nehh!:D Jangan pulak nak terikut ikut baca post ni malas.Hahaha kesian tuan dia taip penat penat tapi takde yang baca.Huhu.=)

Okeyy!Kad raya sudahpun bertunggu di depan rumah bagi dibuka menipuu    

Sangat cantik gila kad raya korang!Haha simple jek.Aku tu pun,bukak bukak pun nasib baik la sampul dia tak terkeronyok teruk tahuuu.Hahaha.=P

Kad raya aku bila nak hantar?Esokk.InsyaAllah sebab tangan aku masih memerlukan nafas untuk berhenti tapi menaip untuk exercise.Hahahaha.:P

Alahh.Kad raya aku simple je.Kad raya ada yang sama,ada yang tidak.Kebanyakannya sama sebab tahun ni terburu2 nak beli tau takk.Silalah maafkan aku jikalau kad raya anda saya tak buat veryy special.Silalah kasihani diriku.Haha Cewahh.:P


Naik bas.Aku naik bas tadi.Korang tau takk?:P


Bas aku hari ni buat hal.Oh my!Hahaha.:P Sekejap rosak sekejap tak.Berpeluh peluh kitorang dalam tu.Hahah kesian kan?Silalah buat muka kasihan!Aku tengah sedih ni.Hahahahaha.:P

Aku jangka,mesti bas aku berhenti masa nak turunkan aku dekat umah aku nanti.Last last tengok betull doe!Hahaha.Aku tak sangka gila!:D Jiran sebelah aku pun kata, "Bas Farah dah rosakk" Tersenyum aku dibuatnya.Hahahahaha.

Selamat Hari Raya ! Ampun Maaf Dipinta !


Inilah bab yang paling senang ke susah ke aku nak pot-pet.Pening kepala aku.Nampaknya blog ni macam rumah ye tak?Rumahku Syurga ku.Hahahaha.:D

Kena sapu lantai.Cat.Letak pelita.Aku rasa blog aku boleh buat kottt.Caranya ialahh :


-Meletakkan lagu raya awal2 dah rancang :D
-Mengemaskini post
-Mengemaskini widgets
-Mencipta header baru.Patut? =S
Itulah cadangan akuu.Sila kalau boleh terima,terima lah ye.Kalau tak,tak payahlah.Mungkin,tak lama lagi aku akan buat kad raya versi online pulakk.Haaa hanya perlu save dan paste di blog.Mudah sahaja ! InsyaAllah jikalau ada masa sebab esok saya teragak2 busy.;D


-Jaga diri buat yang mahu balik kampung nanti!Drive lek lok.:DKejar ayam buat rendang pun kena bagi tangkap.Hahaha.:P -

9 ulasan:

Miss Alisa berkata...

Farah2 !
Kad raya Lisa dah sampai ?
Hesyy . Risau sampai lambat je . :D

nurul huda ibrahim berkata...

huhu..besh nyer..kad raya nak sampai ni..jom menyegih depan pintu pagar rumah tunggu posmen
nanti posmen cakap HUDA GILA! wukaka

Fatihah Ory berkata...

Selamat Hari Raya

nice song dear

Fatihah Ory berkata...

Selamat Hari Raya

nice song dear

DJ Farahani berkata...

Alisaa!xP



Dah dah.:D Baru je sampai semalam ;)

DJ Farahani berkata...

Huda.


Hahaha!
Kad raya farah tak sampai lagi.;p
tunggu lepass raya.wkakak

DJ Farahani berkata...

Kak Fatihahh :D


Selamat Hari Raya Jugakk!:D
Hehehe nice yang mana satuu neh?:P

• Alya • berkata...

haha suara dia sedap gilaa :D

SELAMAT HARI RAYA, FARAH !

DJ Farahani berkata...

Kak Alyaa ! xD


Haha sedapkan?:D First time dengar memang macam terkejut.Serius die yang nyanyi?;p

Selamat Hari Raya jugak!Maaf zahir dan batinn =D