Ahad, 15 November 2009

Malam Berkabus

Assalamualaikum w.b.t,




Hehe! Sengaja nak update malam malam sebab entah taktau. Haha sengal. Dan tajuk kat atas cam tak boleh bla je kan? :P

Yalaa. Sekarangkan tengah berkabus eh hujan. Bak kata Kak Alya, awan menangis. Haha :P Sekarang ni kerapkali memang dah sejuk malam malam. Fuh fuh! Memang ahh. Mesti liat nak bangun punya. Erk.

Mesti skrang kawankawan ngah menyampah gila ngan blog ni kan?Haha! :P Entah nape tetiba suka SuJu neh. Ni dah dah terkena daripada KakBalqis ngan Nabilah la ni. Haha habis daaa! Mesti annoying punya. Haha The Corrs? Masih minat lagi ;D Maaf gegila korang! Memang ta bi at dah. Kalau minat sesuatu, mesti semuanya nak letak benda yg diminatnya. Cth: Suka PPG. Mesti semua blog penuh dengan gamba PPG lagu PPG. Haa faham faham? :P Skang ni mmg tak boleh ubah punya. Maaf lagisekali korang. Kalau taknak denga lagu tu 'pause' je. Aku memang macamtu. Hehe.

Pagi yg gelap, kini sudah terang..


Eh apa terangnya? Kan dah malam dah ni? Ayat skema lagi! Buat lawakgila la malam malam ni takda sapa yg layan =.=

Esok scola kembalii! Perhimpunan ada lagi. Ok demam Karnival dah habis yaa. Haha enjoy gila Jumaat tu! Aku, Ain ngan Athifah slalu je sama sama. Eh sehari tu je. Blom melebihkan lagi sebab masing2 ada kawan karib tersendiri kecuali aku ngan Ain. Masalahnya korang jangan tanya. Malas aku nak ungkit balik.

Masa haritu, aku, Ain ngan Athifah memang boring gilaaa. Kupon masih banyak lagi tapi tak guna. Semalam Athifah tak datang. Lagi laaa tak best. Kalau yg aku cakap kembar aku tu, dia tolong cikgu aku membuat promosi air mineral, air 100 plus dan buah buahan ye. :)

Aku ngan dua lagi kawan aku tadi jalan jalan la kat bawah. Takpa. Sebab ni Karnival boleh bebas sesuka hati. :) Masuk sukan punya acara, pilih la salah satu. Antara golf, bola jaring dan baling tin. Athifah ambik baling tin, Ain jugak. Aku just ikut ajee. Tak banyak soal nanti kna sound la plak. Masuk kupon bayar RM2.00 dan percubaan 3 kali. Aku start dulu la. Baling punya baling satu tin pun tak boleh nak runtuh. Dalam hati aku pikir nape la tak buat macam bangunan tinggi? Senang nak baling. Haha. :p Kalau Athifah, same ngan aku. Dan Ain...

Dia masuk semuaa daaaa. Haha dapat la air kotak sebagai hadiah. Aku takesah sebab apa apa hadiah aku terima. Aku tak puas hati ngan Athifah terus bayar lagi lagi dan lagi sampai cuba dan menang. Aku still tak masuk buat kali kedua. Athifah dah 'goal' dah. Aku kali ketiga baru 'goal'. Dan ketiga tiga rakan itu pulanglah kekelas dengan kejayaan yg dibawa daripada permainan yg mereka sertai. Haha!

Bukan tu je yg ade. Memancing jangan dilupakan. Bukan ke tema kali ni 'Jom Pancing'? Haa mestila ade ! Ikan betuii bukan tipu. Tapi untuk tahap 1, ikan dia kecik kecik jela. Kalau yg lagisatu, pancing ikan besa besa! Hahaha. Kawan aku Muadh dapat ikan err ikann.. erk tak ingat la aku. Tapi dia kata ikan tu tajam. Hehh dah banyak kali tuka 'lampin plastik' bocor jugakk. Haihh Muadh Muadh. :)) kalau ada kamera dah lama aku snap dah ikan tuh

Dah lepastu, lepak jela dalam kelas sampai balik. Pukui 12.00 tgahari dah bleh balik. Aku layan Happy Family. Main macam biasa jela. Pilih ambik.


Uhh! Dah pukul 10.00 lebih dah ni! Esok terlewat bangun laa plak. Humm nak habiskan entri ni. Selamat membaca dan membaca jambatan ilmu. Haih :P


Jom sertai Pertandingan PTS One!

6 ulasan:

MeZ berkata...

Wah! Bestnye game² tu..
Kat sekolah mez takde lak wat cam tu

nabilah berkata...

Siwon ! ILY ! Siwon ! XD !
nabilah rasekan..hujan menangis sbab dye dpat no akhir dlam kelas kot..pas2 kne rotan kat mak dye arix2..tulaa psal setiap hari HUJAN ! ;P

• Alya • berkata...

update masa malam lagi besttt! :)

serius tak minat langsung laa kumpulan koreans ni. hritu try usya2 sikit. hmm tgk tanpa perasaan hee :P

* awan menangis = hujan :D

Farahani (: berkata...

MeZ,


Hihi takde la yg best sangat MeZ.
Sederhana je. :D

Tu karnival sampingan je ;)

Farahani (: berkata...

NabilahSiwonn,


Ishishish budak neh. Demam Suju pun berpada padalah Hahaha :P

Kesiankankan? Haha :P

Farahani (: berkata...

KakAlya,


Yezza laa kan? ;D MMG bestt.

Hahaha yelaa KakAlya dah ada David Archuleta ngan Azzam? wuwww ;p

Ngee :D