Rabu, 11 November 2009

Yayy !


Assalamualaikum w.b.t,



Selamat bertemu lagii! Hahhaa. gelak Ni teruja gilagelong ni. :P Lama betul aku tak update kan? xD 6 November hingga ke semalam. Best tak? Best tak? Ok dah merapu-rapu. =.="

Kalau sapa yg nak cakap ingat aku tak ramaii nehh xP Haha yee laaa. Aku taula diri aku ni sapa. Eh eh.Wek wek menipuu jak lebeyy Hahahaa. ;p

Sebenarnya aku nak update malam semalamsun2 ye pelawat pelawat sekalian. Wuk wuk. Tapi semalam aku kena siapkan untuk meleraikan 'hutang' aku kepada sekolah xp Nak tau aku hutang ape? Bukan duit, bukan dompet bukan coklat bukan, lagii apaa? Pensel bukan pemadam bukan. Haha tekaa laa! Nanti ade hadiah :P Haha

Aku baru jee merdeka semalam. Alhamdulillah Kajian Tempatan, Kemahiran hidup, errr dan Pendidikan Seni Visual pun boleh buat jugakk. Cuma Kemahiran Hidup susahh. Soalan menanyakan, apa nama peralatan untuk memotong kayu laa hape laa tapi takley jawab. Tembak je laa! xP Haha memang ramai yg main tembak. Hang nak tau ka? :P Dah dalam hati dah cakap " Isk. Lantak laa!" xP

Kajian Tempatan pun agak agak agak macam boleh score. Ngek ngek Begitu juga dengan Pendidikan Seni ayat skemaa!gunting

Bahasa Inggeris memang lahh kertas satu memang senang! Haha :D Cikgu da kasi da kertas soalan untuk meng-check dirumah. Err keputusan belum dijawab. Tunggu tahun hadapan! Ciscis cis!




Eh sapa suka memasak dan sebenarnya hobinya memasak? Kalau dah macam tu, boleh bagikan resepi salah satu masakan cina. Cthnya: Yong Tau Foo kee. :D Sebab skang ni tengah nak membuat buku skrap resepi. Memang cikgu nak. Disebabkan kitorang tak buat awal jadi terpaksalah cikgu bagi tempoh sampai hari Jumaat. :] Untuk penambahan markah. Hehe! suka eh

Esok, ada karnival kecil kecil diadakan. Macam hari kantin sekolah gak laa tapi hari kantin ni dah lepas. ;) Dekat MARDI. Tapi den tak serta. Yg serta tau la kan? ;D Hahaa ade yg kata sbabnya hari kantin tu tak berapa meriah. Mungkin kerana tu kot buat secara kecil kecilan. Erk, ade tak rumah hantu? Iskisk. Cikgu cakap takda. HUHUHU. Yg ada jualan je kot. Eh eh bukan tu sahaja yg lain pun adaaa. ^^

Yg dah diminta oleh guru sudahpun dipulangkan. Nak belajar lagitulis2? Hehh.

Dann, jeng jeng jeng ! Jangan dilupakan! Selasa minggu hadapan Lawatan ke Kuala Lumpur dan kilang coklatcoklat! Peringatan teng teng. :P Haha aku nak bawak kameralah! ;D
camera3
Harapnya semua markah baik baik belakaa hahh. Uhuk kalau fail, jawabnya kelas tambahanlah! Erk!



Emoticons baru dari Tyka! THANKYOU banyakbanyak Tyka! =D

13 ulasan:

MeZ berkata...

Best nye lawatan ke kilang coklat. best²

MeZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tyka berkata...

maken segak blog adek ;D

nabilah berkata...

setuju ! Blog farah semakin comei ! ;D

Farahani (: berkata...

MeZ,


Heheh
MeZ nak pesan coklat?
Ohh bolehh!
xD

Farahani (: berkata...

Tyka,


Wekwek mane de segak. Berhabuk dahh! xP

Haha

Farahani (: berkata...

Nabilah,


Hang tipu haa. Bodek jaa :p
Kedah oo kedah! :D

Miss Huda berkata...

uhuk2
congrats and tahniah farah! selamat berusaha. * uhuk2 jeles nye farah berjaya.

Farahani (: berkata...

Huda,


Lama Huda tak ke sini. Dtg jugak akhirnyaa *heh dia pun jarang gi blog huda xP

TQ! Huda 2 ! ;)
Uhuk2 jeles nye Huda berjaya
Haha

• Alya • berkata...

whoa tanak kalah ohh farah ni, pegi kilang coklat :P hmm ambik gamba byk2 tau tau :D

Farahani (: berkata...

KakAlya Rohaizan,


Ok! Permintaan mu ditunaikan ye KakAlya! ;) Haha

Nanti ambikla salah satu gamba buat kenangan wek! :P

Syaima' berkata...

farah2.kalau ade stok lebih choclate.kasilah kat org yg selalu gi blog farah yg kiut-miut ni.(ni nak membodek lebih aje)

Farahani (: berkata...

Syaima'


Haha takde stok lagilaa Syaima'.
Sebab beli arituh dalam 3 coklat.
dua batang 1 kotak ;p