Khamis, 5 November 2009

Tak Sudah Sudahan

Update!


Assalamualaikum w.b.t,





Ewahewahh korang dah update dah? Iskisk. Geramm laaa :( Haha OKu aku akan segera meng-update! :D

Untuk pengetahuan korang semua, aku sekarangg tengah mood PAT! :S Tapi apsal aku ni berani update waktu PAT camni? Haha berani tak aku? Oklahh dah perahsantan dah!

Aku sebenarnya takda crita yg agak best best. Hmm, post aku senantiasa tak best. Hahaa! Kalau nak cakap best orang dah cakap perasan laa plak! :P
agakagak korang, budak neh penah muncul dalam blog ni tak? :P
HidayahSulaiman berkacamata jugak!


Sambilsambil layan lagu Lenka, lagu kegemaran aku, lagu Jika Kau Ubah Fikiran dan blabla aku belajarr jugak tau :) Haha


Esok exam Matematik dengan Pendidikan Islam. Buat yg bukan Islam, Pendidikan morallah kan :D


Buku banyakk gilos lagi nak baca. Isk isk. Buku PI2 tebal. Nasibaik PI1 tak tebal. ;) Haha kalau Matematik? Woohh tebaltebal!


Okey. Tadi punya BM kertas aku dah dapat jawabb! Cikgu dah pun kira markah. Alhamdulillah A-lah walaupun 83% je aku dapat. Yang paling tinggitinggi pun 85% je. :] Alahh, takpelakan janji A! ;D

Sains pun aku rasa bolehhlaa tahan! Soalan pertama susah wookk. Erk. Yg lainlain Alhamdulillah bolehh jawab. Bahagian B pulak aku rasa senang. Hahas :P Senang? Padahal kawan aku dah tanyatanya dah.Wewe :P Aku tak perahsantan lagi ek kali ni? Hohoh :)


Minggu depann, adalah minggu paling tersibuk selain minggu ni.Hahahaa :P Sebabnya minggu depan PAT tak habis lagi. Habis pun hari Selasa. :] Dann, hari Rabu selepas hari 'merdeka' tersebut, aku ada jamuan akhir tahun bagi pengawas sekolah! Yieppie :D Cikgu kata nak buat lawatan tapi masalahnya tarikh lawatan yg nak dilaksanakan tu telah ada aktiviti nak buat. Hmm nak buat macamanakan? Takda rezeki. Mungkin tahun depan kott.


Apa aku nak taip lagii ek? Erk, fasal editedit ni lepas PAT jee. Tak gitu? Heheh!


Gambar baru akan diupdate setelah PAT dan setelah komp siap dibaiki! Harap maklum.


Entri Kali Ini Tamat. Doakan aku! :):5:

6 ulasan:

• Alya • berkata...

insya-Allah :] woahh lmbtnya exam farah habis!

Farahani (: berkata...

KakAlyaRohaizan,


Haihh nak buat macamana kan?
Huhu sampai hari Selasa tu!

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

Good luck!

Farahani (: berkata...

Kak Zara,


Hehe Thanks ! =D

NuR AdLiNa berkata...

kwn fara tu .. mcm kenal je !

Syaima' berkata...

farah2.waktu PAT bley lagi mencoret blog ye