Khamis, 29 Oktober 2009

Esok, Lusa, Minggu Depan Lagi !

Assalamualaikum w.b.t,








Terkedu sekejap.




Tuptup hari ni dah 1 November kan? :D Haha cepat-nyaaa masa berlalu. Hehh berdebarr. :( PAT nak dekatt. Aku tak tau samada aku boleh dapat no.1 ataupun dapat no.2 atau 3. Macamana aku nak sebut? Diorang tu boleh mengalahkan aku. Aku pulak semakinn jauhh dari diorang. Semangat aku nak dapat no.1 macam erkk. Taktau nak cakap apa dahh.


Aku nak dapat no.1 kena kurangkan bermain PC.Err, mak aku dah komplen dah. Kalau aku drop, mak aku takkasi bukak laptop, takboleh main YM. Tanpa tengok risikonya aku setuju. Camna aku nak berubah jadi yang lebih baik?


Japjap. Korang dah bebas dah? Dah merdeka? Dah free dan blabla? Aku blomm lagi. Hari Khamis baru aku nak start 'peperangan sesama sendiri' ataupun PAT. Bukan dengan senapang pistol apa semua tu yeek. HAHA deyh cuba berfikiran positif.


Aku sekarang dalam mood PAT. Semuanya aku ingat fasal PAT. Nak makan, semuanya ingat PAT. Tak kiralah SK ke Sekolah Agama ke. Kedua duanya penting gila bagi aku. Serius ni serius (Apa punya serius daaa :P)

Lepas PAT, aku kena hantar buku pinjaman. 11 November yee kakakabang. Kalau PAT 3/4 November - 10 November. =D Tak lama punn. Cikgu kata, kitorang ni over ceria macam Tahun 6. Padahal kitorang belum PAT lagi. HAHA betull cikgu saye sokong cikgu! :D Macam biasa nak hantar buku. Kena tulis nama senarai buku pastu ikat. And then, hantar je kat cikgu.

Lepas PAT pulakk, ade lawatan. =) Ngee. Seronokk. Haha padahal tu untuk PSS je. Pengawas Pusat Sumber Sekolah yeee. =D Okey, kenapa aku exited sangat? Sebabnya aku dapat masuklahh. Eh! Sebelum tu aku Pengawas Sekolahkan? Nape aku boleh masuk pulakk? :P Sebenarnya, murid biasa tak digalakkan masuk lawatan ni. Untuk PSS tapi aku dah 4 tahun tak pergi lawatan kat SKJT. Kawan aku, yang aku cakap kembar tu, dulu die pernah pegi. Sekarang pun pegi lagii.=.=" Aku nipun, mesti cam jakun jak tengok bas berair-con. HAHAHA okeh aku penah naik bas tu tapi jarang. ;) Ceria gilaaa. Alhamdulillahh. Rezeki akulah kann. Cewahh perahsantann ;p (KAKALYA PUN DAH LAWATAN DAHH. :D)


BTW, aku ngah selesema ni. Bukan Influenza tulahh. Aku kena selesema biasa je. Badan aku dah panas panas ni. Tapi blom check lagilahh. Mak aku pun dah ajak gi klinik tapii aku tak mau. Haih citacita nak jadi doktor tapi malas gi klinik. Nanti kang bila dah jadi doktor malas pulak nak gi klinik. ;p

Erk. Malas tulis dahh. Aku kebusyan hari ni.Haha. Aku cuma nak edit blog geng ngan sepupu.Mungkin hari ni hari last untuk aku on tapi mungkin? =)

Doakan aku dapat yang terbaik. Aku kena sentiasa rajinkan diri nak cakap rajin banyak-banyak kali.Heheh =P

Okeyy temanteman. Aku mintakk diri dulu. Sekian untuk post ini.Salam :D

Jangan malas malas bacaa buku pelajaran! =D Haha. Post ni banyak unsur unsur kebanyakannya orang nak vomitted. Cisciscis.

15 ulasan:

Lisa berkata...

rajin rajin ea study..
hikhik..

sys dah merdeka taw !!

buat betul betul taw..
chaiyyoookkk!

Farahani (: berkata...

kak lisa


tq sis! =D

laaa lupa la plak sis dah merdekaa
jeless haha

tq again tauu =) haha insyaAllah buat yang lebih terbaikk! ;)

nabilah berkata...

buat elok elok ye farah!Kalau dpat no1..belanja nabilah KFC..haha!;D

Farahani (: berkata...

Nabilah,


Okeyy
nabilah punya fasal
farah belanja KFC
hahahaha
;p

jumpe kat mane unn?
;D

nabilah berkata...

kite jumpe dekat JEPUN! JUMPA kumpulan Girl Generation..Makan KFC same same dgan dyeorg..Hahah!;))

Farahani (: berkata...

Nabilah,


Kalau macamtu
nabilah nak duk sebelah sape?
farah nak duk sebelah seoh yun ape tah namanya tuh iskisk

• Alya • berkata...

farah study yg penting2 je, byk buat kajian soklan pe biasa kluaq. kalau dah biasa, insya-Allah laa.

oh hehe yaa saya dah pegi genting highlands! selamat pegi selamat pulang alhamdulillah hehe.

Farahani (: berkata...

kakalyarohaizanygcomei,

hehe insyaALLAH!akanku ikut petua itu :)

dahdah bace!
vid dia kelakar! xD

Hidayaah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
• Alya • berkata...

hahaaa sengal je video tu :P

Hidayaah berkata...

Frah buat betul-betul tauu dapat nombor satu balik nanti belikan diri sendiri hadiah ok ^_^

Hidayaah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farahani (: berkata...

KakAlya


Apa Yang sengal?
Haha :P
Jadi Apa Yang Hilang
;p

Farahani (: berkata...

Kak Hidayaah,



Yess :D
Btw, karangan memang gerenti dapat fail eh apetah
Sebab taksempat nak buat dah jadi cam cincang eh cincai. ;p
Tapi masih ada banyak masa! :D

Syaima' berkata...

bersedia untuk PAT ye farah.doa kite sentiasa mengiringi.