Khamis, 1 Oktober 2009

Berlakon Lagi ? (BHG 1)

Assalamualaikumm w.b.t,



Bertanya khabar?Rasanya aku tak soal kan lagi kot.Apa khabar?Ha ha.;p Takde la.Mestinya semua ni sihat kan.Haha.Jaga kesihatan tauu!Ayah aku kataa , H1N1 ada gelombang dua apatah.Sila jaga kesihatan.Padahal diri sendiri tak pakai mask =.= mintak handsanitizer orang gile banyak

Ohh ya.Esok scola agama aku ada buat jamuan Hari Raya Aidilfitri.Haha seperti biasa mestilah ada jamuan makan makan,pertandingan dan palingg aku suka ialahh ;



Persembahan !


Yaa aku suka sangat sangat sangat buat persembahan walaupuun aku malu malu kuceng.Hahah sangat sengal kann?:p Kena ada peneman baru boleh.Kali ni berlakon.Ehh yang lepas pun berlakon.Eishh kepoh sangatlah aku neh.;p

Jap ehh.Aku bagi watak-watak dulu.Sabarr sabarr.:D


Mak : I'ezzah
Bapak : Harith
Abang sulung : Fikri
Kakak : Hidayah
Adik pertama : Farah
Adik kedua : Syahmina
Adik ketiga (kot) : Ariff (Mat Rempit)
Adik keempat : Afiq (Main mercun)
Adik kelima : Irfan (Main mercun)

*kalau nak tau watak dulu,sila klik sini .


Tu jelahh yang aku ingat.;D Hazim muka cina dengan Hazim budak baru tak termasuk sebab kedua dua tak datangg.Haha sape suruh tak datang kan?Mungkin ada KO-KU,kot.

Sinopsis dia?Haha silalah baca ye ;p






Sepasang suami isteri yang mempunyai ramaii anak.Anak sulungnya ialah anak yang paling baik,taat kepada ibu bapa dan juga tegas.Namun,yang lain pelbagai ragamnya.Ada yang mat rempit,ada yang buta mata akibat bermain mercun.Tetapi syukur semuanya selamat.Haha


Akhir sekali,aku kena menyanyi dengan I'ezzah lagu raya.Hehh asyik2 aku.:p Suara aku sedap ke?Macam katak bawah tempurung ade lah!:P Tapii,Tunggu esok ye kawan kawan malas nak taip panjang panjang.:p Haha.Esok kalauu aku rajin gila update,nanti aku update yeee jangan nak malas malas jenguk blog.Nanti tak ada berita hangat baru.Haha!


Akulah anak ketiga!xP Haha best best berlakonn.Ada la jugakk kitorang kena berlakon menangis.Bukan purapura tapi benarbenar!Haahhaaa.xD Kalau Ustazah bagi bawak kamera dah lama aku postkannya kat sini.Kalau tak tak jadik.;p


Hehh.Gambar aku still tak update lagi!Masihh tak upload.Hehh penin penin.Sabo ye.*__* Aku macam dah tak larat  nak menaip nehh.Hesh post gila pendeks.Haha okayy silalah doakan aku berjaya menangis dengan betulnya yee?

P/s/s:Haha sengals sengals!:p
P/s/s/s: Tag aku blomm buat lagi aduhh peningg!

5 ulasan:

nabilah berkata...

oit!oit!
syioknye berlakon!:P:P
jadi anak sulung!
fuyo!!hahaha!

DJ Farahani berkata...

Nabilah.


Haha sangkaan awak salah lahh.:p
Saya anak tengah HA ha ha.Maknanya saya adik :p

Saya jeles bila kawan saya dapat kakak.Ciss!

nabilah berkata...

ehh!
mungkin salah tengok kot
adik pertama jadikan anak pertama!dushh!!
:P:P

BTW
farah kne ape?
mercun?rempit?
hahahhha!

DJ Farahani berkata...

Nabilah


Haha nabilahnabilahh :p
Suka melawak betuii ahh :p

Haha budak dua kembar tu kemalangan mercun.Yang Ariff tu kemalangan motosikal ngan Hazim ngan Adam.

Farahkan budak baik??:P:P:P

MeZ berkata...

Huh.. best-best... Ceh