Sabtu, 10 Oktober 2009

Peperiksaan Akhir Tahun 2009

Assalamualaikum w.b.t !




Aiyooooohh . Kata nak away ~ tapi tak away pun =.= huh . Itu pelik punya budak ma . Hahahah


Eh eh selamba je aku denga lagu kat blog Kak Syud ;p Haha lagu dia terlampau best sangat . xD Berulang kali denga tapi tak nak pause . Bukan puase okeh .

 Cikgu aku suruh buat poster satu Malaysia  . Erghh camna nak lukis KLCC ? =.=


Aku ngah buntu sekarang neh . Adoii ! Tak dah idea suda tahuuu ~ =S


Eh akhir tahun kenapa banyak aktiviti ? Mungkin banyak pemberian hadiah kot . Berkemungkinan tak dapat nak jamin .


Kalau aku kalah , okeh . Takpe :) Aku tak kesah pun . Yang aku kesahnya ?

Peperiksaan Akhir Tahun 2009 !

Adoiadoiadoi dan adoi . Camna neh ? Aku cam takdak keyakinan la nak buat segala galanya . Heh . Aku paling lemah MT ngan BI . Susah bai ! ayat baru

Aku dah sedaya upayanya nak luluskan kedua dua subjek menjadi A tapi tak berhasil . Dulu ujian alhamdulillah sebab BI dapat A . Yang tak sukanya MT tak dapat A . Iskkk . Sedih .

Doakan aku lulus kedua dua subjek tu okeh ? Berharap gilaaa :( Humm KT , KH , SN , SV , PJK dll takpelah . Yang penting BM , BI , SC dan MT .

InsyaAllah aku boleh !


Cikgu nak pilih tokoh la pulak . Tokoh kelas . Adoii berdebarnya ! P/s : Tanda baca diselangkan? Haha nak cuba. =P Jangan risau.Aku still yang dulu :)

8 ulasan:

MeZ berkata...

huhu.. lukis cincai je, keh keh,, MeZ dulu lukis cincai gak buat poster fasal hidup sihat tanpa dadah. tut..tut.. dpt johan.. hehe

DJ Farahani berkata...

MeZ



Haha
Boleh gak lukis cincai.xP Tapi kena berpada-padalah.

Ngeh ngeh

Hidayaah berkata...

FarahFarah,selalu dapat no bape?

nurul hidayah roslan berkata...

Farah=D

Kak dayah memang tak pandai langsung melukis. Ha! Farah kan ade tengok lukisan yang 'Creative Writing' Yang darjah 6 buat ade ditampal di kantin kan?

Ha! yang name nurul hidayah Bt roslan tuh kak dayah yang punye...Malu gile dah laa kak dayah buat buruk gile nak mati!Cikgu pgi tampal kat ctu plak!HAishhhhh!!!!!

Oklah good for urr exam!!=) I know U can do it!!!=D

wasalam,
~dayah~:P

DJ Farahani berkata...

Kak Hidayaah,

Dulu no.1,sekarang no.6 pulak.Haihh menurun =.=

DJ Farahani berkata...

Kak Dayah :D

Adaadaada!!
Kak Dayah punya cantik tau!Haha suka betul tengok hasil kerja akak ngan yang buttons tu.

Terima kasih Kak Dayah ! InsyaAllah . :)

Hidayaah berkata...

Err,oklah tuh.Nombor enam.Kelas pertama lagi. =) Alah,Farah kan pandai.Mesti senang nak rampas "takhta" balik. heheheh =)Apapun,semoga berjaya! =)

DJ Farahani berkata...

Kak Hidayaah,


Hurm,tapi ibu ngan ayah marah.

Heheheh =P main rampas rampas takhta.

InsyaAllah boleh buat!