Selasa, 6 Oktober 2009

Semoga Berjaya Student PMR !

Assalamualaikum w.b.t,



Hello hello ! :] Aku tak scola hari ni.Jangan nak berhurayy hurayy sebab aku hari ni ada keje yang penting gila nak buat.Haha aku rasa keje ni memang penting kot.Agagaga

Keje aku tu ialah menghantar bibik aku membuat pasport baru.Hey jangan nak ingat aku ni ponteng ke ape.Aku malas nak layan =.=

Yaa esok student ting.3 PMR kan?Ngeee.Takde ucapan ke?Heh ade la.Sorry ~ sebab UPSR aku tak buat.Ni la first time aku buat entri yang berunsur berjaya apa semua neh.

Buat kakak2 , abang2 ,


Yeah u can do it ! Haha apsal tetiba jadi gila neh?=.= entah lah.Tapi yang penting korang mesti boleh buat.Jangan stress belajar.Ingat tak pepatah ,

" Don't study hard but study smart."

Haha

Eh A ade brape dalam PMR?Konpius konpius ! :\

Untuk kakak kawan baik aku jugakk post ni walaupun die tak tauu blog aku.Ye ke neh?Hahaha merapu rapu je aku neh !

Okeyy masa nak mula tuh,jangan berdebar.Rileks dahulu dan mulakan baca Bismillah.Yakin dengan jawapan anda eces jadik cikgu pulak


Post ini untuk semua pelajar yang bakal menghadapi PMR esok! Wuu ~ Berdebar debar =.="

Akhir kata , Selamat Maju Jaya ! :) Dah buat solat sunat ?

10 ulasan:

Hidayaah berkata...

9 subjek. =) ye!first komentar.

DJ Farahani berkata...

Kak Hidayah ,


Haha rajin komen no! :p
9 Subjek ? Anda pasti ? Hahaha
sengal!

P/s : Yea saya komentar yang kedua ! =p

Hidayaah berkata...

kalau agama 9 subjek,kalau biasa 8.comel gambar adik adik?hahaaa.konfiusing. =)

DJ Farahani berkata...

Kak Hidayaah,

Ohh :D Baru den tauu.
Haah tu adik :D

MIRA berkata...

Akak x sbr nak SPM. Haha, ngarut sudeh.
UPSR pun nak keluar 19 Nov.

DJ Farahani berkata...

Kak Mira ! :)

Haha betul ke SPM nanti bole buat?:p
Haha

Haa semoga dapat 5A tau ! :D Tak sabar nak tengok result akak.

• Alya • berkata...

haha .
kalau ambik subjek arab, 9A laa. kalau tak ambil arab, 8A jee. hehehe tak sabar nak SPM kan mira? hahah:P

MeZ berkata...

huh.. good luck to abang kakak ek.. hehehe

DJ Farahani berkata...

Kak Alya


Haha xP SPM ke PMR ?? SPM ?? SPM ?? :O

Haha terlopong !! jakun betuilahh farah neh !! :p

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Hihi :) Haah tahun depan buat entri untuk kakak2 abang2 macam mez pulak eces :p