Selasa, 20 Oktober 2009

Seronok ? :)

Assalamualaikum w.b.t,


Bismillahhirahmanirrahim,



Lama gilak kan tak update? ;) Cam rindu je nak tekan keyboard untuk mengupdate ni. Maaf banyak banyak banyak. Memang malas nak update unnn ~ Update MS ade la rajinnya. Hehehehe.


Tak lama lagi nak PAT kan? :D Kalau aku, berkemungkinan dua minggu lagi. Uhh bukannya lama dua minggu tu. Tuptuptup dah PAT dah. Aku tak sedia lagi. Dari segi alat alatan dan pelajarannya. x(


Aku kalau setiap kali belajar, mesti mengantuk. Kalau MT, aku dah boleh approve sikit sikit dah. Hehehe :D Aku tinggal nak ulangkaji je. Alhamdulillah banyak banyak. :)


Blog dah serabutkan? ;p Hahaha Aku memang susah sikit nak mengemas. Asalnya lepas PAT baru nak edit, kemaskan segala. ;) Entah, kenapa sekarang aku nak kemaskan apa yang patut. Kalau edit template, berkemungkinan lepas PAT. :D

Yea! Mak aku nak masukkan aku dalam kelas piano. Weee~ Seronok gilak ok. :D Aku sebenarnya nak main biola. Tapi selain biola aku pun minat ngan piano. xD Sekarang nak tunggu keputusan je. :) Kalau boleh, setiap Sabtu kat Kajang. Satu jam empat puluh lima minit taksilap aku. Wew! Ada jugak peluang aku nak pandai main salah satu alat muzik ni. Rekorder ade kat umah tapi takpandai main. HAHA. Pandai pun lagu Mary Had A Little Lamb.

Internet buat hal jap.


Okey. Aku rasa aku tak mampu lagi nak menaip. Sebab aku pun takda,b> ceritera yang agak seronok. Cuma aku nak tanya,


Korang rasa blog aku ni perlu dikemaskini atau tidak?Maksud aku, blog aku ni perlu diedit lagi atau tak. Takboleh bagi komen yang burukburuk sesuka hati. :)


Aku minta diri dahulu. Aku nak betul-betulkan blog ni. Salam semua ;)


P/s: Selepas ini, berkemungkinan tuan ini akan online ala kadar sahaja. Sila jaga blog ini sehingga habis PAT. Sekian


7 ulasan:

tripleDOUBLEeu berkata...

nak masuk kelas piano ?
wahh , baguslah tu
nanti birthday kak wani , boleh lah main lagu birthday versi piano untuk kak wani
*ngade ahh muka tembok neh

;D
gurau je

DJ Farahani berkata...

kakwani,


haabolehbolehboleh
cuma call je
2 hari sebelum birthday akak saye datang
:D

haha macamla tau umah kakwani :P

tripleDOUBLEeu berkata...

ala , susah2 sangat record je
HEE~
(jangan layan sngt perangi muka taktahu malu kak wani ni)

DJ Farahani berkata...

kakwani,


haha amik video pastu tayangkan kat blog ;p

nabilah berkata...

Saya rsa!blog kamu x perlu diedit lagy!
sebab?
Blog kamu sudah cntik okeh?
Hahaha!

DJ Farahani berkata...

Nabilah,


Hehh budak neh
Ni lepas edit
Tu sebelum edit
Haihaihaih :P

Syaima' berkata...

blog farah ni ok je.bkn serabut pon.tapi perbetulkan lah lagi ye..