Khamis, 2 Julai 2009

Hari Ini..Err..

Assalamualaikum,



Hehe.:)Lama tak update post kan?Kan?Yang fasal taggie itu sahaja.:DDLepas jenguk blog Kak Balqis terus buat.;P



Hari ini memang padat gilalah!Macamana tak padat?Huhu.Ada pengambilan kad profil,latihan futsal dan err...Tak tau dah!




Sebenarnya banyak cerita ouh Farah nak tulis.Fasal semalam,hari semalam lagi,hari ni tapi tangan rasa malas nak menaip.:PHoho.Jangan marahkan saya.Haha.Saya penat ni.Minggu ini tak busy sangatlah.Mungkin minggu hadapan akan adalah homework yang bertimbun-timbun.Huhu.Macamanalah saya nak update blog?;P




Farah tak nak cerita fasal layout.Tapi,sejuta penghargaan kepada Kak Alya sebab sudi tolong Farah buat semua ni.Farah nak minta header jela Kak Alyaa!:PHaha.KEHKEH.



Hari ini


Hari ini ada latihan futsal.Eik?Farah masuk futsal?Masuk futsal?Masuk?Masuk?Hehe.;)Farah masuk daa.Tapi cuma ada sikit2 tak pandai.Maaf abang senior!Kalau ada rasa sakit di bahagian sendi tulang.:P(Tipu je.)

Futsal lawan kelas minggu depan.;)Selasa.Hoho.Nasib baik cik Farah ni dah buat larian padang.Eheh.Adakalanya,masa pusing padang,join sekali panjat pokok.Cikgu!Ampun!Saya tak nak buat lagidah!;P

Tadi

Oh.Tadi.Tadi ada Hari Pengambilan Kad Profil.Mungkin,Farah orang terlast sekali balik.Sangat kesal bukan?Nasib baik tak habis masa.11.45 ayah kata dah sampai.Dalam kelas asyik mengeluh je cakap,"Mana ayah ni?"Tak caya tanya kawan Farah ouh!Dia dah jenuh dengar.Bhahaha.:D

Ohoh.Tadi pula tak ramai yang datang.Masa ayah n ibu Farah datang,kitorang cuma ada 3 orang .

Farah,Wan Halimatul,Izzati.

Haha.Kawan baek Farah dah lama balik.Huu~Apa neh?Mungkin,lama jugalah Farah tak online tapi,nombor tak payah cakap!Rahsiaa!

Apa lagi ehh?Lupalah.

Cerpen

Huhu.Cerpen rayaaaa!!Aduh!Kata nak hantar kat PTS One.Tapi dah tamat.:'(Dah terlepas peluang.Tapi,cerpen Farah ni akan keluar pada bulan Ramadhan nanti.Jangan nak copy-copy cerpen Farah!Kalau Farah tahu,Farah akan ehemehem... *Bukan nak boikot blog daa.Farah takkan berani buat.Tapi,please!Jangan copy!

Kelas Malam

Wuu~Kena ceritalah juga.Kelas malam.Wee.Best.:PTak boleh online selalulah.Pergi pukul :

Pukul:8.00mlm-10.00mlm

Hari:Tak tahu.Tak tahu lagi!

Tempat:Sekolah Jalan Tiga,BBBangi.

Jangan marah kalau Farah tak update blog lama gilagila.Jangan marah!:)Tapi,best jugakan masuk Kelas Malam?:P

Okey,tamat sudah entri seperti karangan.Mungkin,ini saja yang teringat di kepala Farah.Hehe.Selamat membaca dan jangan memeningkan kepala.Sentiasa cool selalu!Huhu.

Entri kali ini sudah puas rasanya.Minggu ni,insya-allah ada lagi,kot entri
pada hari yang akan datang.:)

4 ulasan:

:husna: berkata...

waah,,farah makin sibuk ya..!
seperti iras-iras org yang sudah berumahtangga dan bekerja pula..
xD
tapi,,farah nie kira rajin la update blog eak..,
uzna tak rajin..
takde idea nak buat...

DJ Farahani berkata...

Uzna.

Hehe.Farah tak terlebih rajin la.Farah pun adalah kemalasan sikit nak datang.Tapi teringatkan pembaca blog ni,teruss buat! :DD

MeZ berkata...

Farah suka kelas malam??
Kalau MeZ, asyik menguap je la. Mata pun buka separuh je. Ngantuk sangat. Dingin pulak tu..

DJ Farahani berkata...

Mez.

Haha.Farah pun agaknya sukalah juga.Tapi,belum rasa lgi.Hekhek.:P