Jumaat, 17 Julai 2009

Ceritera Sekolah :D





:17::14:


Assalamualaikum,



Saya budak baru guna emotikonskah?;p Haha.Actually dah lama guna dah.Cuba preview kalau berani.:P


:pandaGeli_02::pandaGeli_02:


Adakah ini musim bagi emotikons??Tapi....
Dah dah!Cukup!Suka suka je mintak emotikons padahal dahh berlambak dah kat sini.Mengada!Ada emotikons huruf,panda dan banyak lagi.Banyak banyak emotikons boleh cari di mana mana.Ekekeke..;p



Gambar Rajah Pertama


Adik.Ya adik.Tapi adik siapa?


Err.


Err.


Err.


Scroll lagi!












Scroll lagi!







Okey!Sikit lagi!












Berjaya!Adik Farah!:P



Haha.Sangat membuang masakan?Huhu.Sengaja nak ceriakan hati.;) Kalau ceria kan hati,macam ni bukannya caranya kan kan?




*Atashinchi!*



Tak ada kaitan.=__=
Hehe.:P



Farah.Dah setahun dah!Tuaaaa!XP haha.
Adik Hana,Hana,Hana kan budak baik.:) Hana kan budak baik.:)
Ehehe.Segan pulak.:P


Potong Stim Duluu~!


Nak tahu apa cerita di sekolah?Tadi?
Bukan fasal persahabatan,masalah disiplin dan ,lain lain.
Tapi,cerita yang lawak.Terpaksa.:P

Kak Dayah,Kak Qilah,Hidayah,Syaza dan lain lain buat Sekolah Kebangsaan Jalan Tiga,yang sudah tahu cerita kisah ini,sila tersenyum kambing!:DD Haha.



Pada pagi yang cerah,
Cikgu meminta kami turun ke tapak perhimpunan sekolah,
Untuk bacaan Yassin,

Pada akhir sekali,
Kebiasaannya ada pengumuman yang penting seperti Ko-Kurikulum,
Apabila cikgu menyentuh berita itu,
Sebelum dia berkata-kata, dia bersuara,
"Jangan kata Yay!Kata Alaahh.."
Kawan Farah siap nak kata 'YAY'.
Tapi,bila kitorang cakap,
Alaaahhh...
Dia terus senyap,
Bengang,
Hahahahaha.:P


Kitorang dengan gaya terpaksa!:P Nak menjerit kata Yay tadi.:PPHaha.

Gambar rajah 2


Err.Cerita fasal ke JB ni,dah pergi dah.;D Cuma,nak bagitau,esok Farah tak on-line sebab balik kampung!;))


Sangat Seronok sebab telah mengumumkan pengumuman yang menyeronokkan tu.:) Kat situ ada buah.Still ada bila menjelangnya musim Buah Buahan yang digemari ramai.Nak ambil gambar rambutan,tapi copyrighted.Takut ah nak aambil simpan.:P Siap kena kredit nanti!Huu~

Jangan rindu ya!;P


Gambar rajah 3



See?Pet Society?Pernah main?:DDHaha.
Tapi,game ni ada pada Facebook je.:D
Farah baru ranking 2 (Eceehh.LOL)
Kak Ynn yang comell tu dah ranking 1!
Isk isk.

Hahaha.
Tak kecewa.
Tapi,bila main Restaurant City,
Waduh!
Susah!Susah!Susah!Susah!
Kak Balqis taulah main.Kak Ynn.Kak Rara.Nab.MeZ.
Farah?

Siap hiaskan restaurant lagi.Huhuhu.Tapi,tak apalah.Masa masih panjang.=)



Gambar Rajah 4


Myspace?Buat apa nak ceritakan lagii?Hoho.Saja saja ambil snap gaya tak tentu arah.Hihi.Maunya nak ambil gambar sendiri tapi,dah.Gambar sendiri banyak sangat kat blog!=(Tulah malas nak letak.Kalau fasal Resepi tak apa jugakan?Kan?Tapi Farah tak aktif kat dapur.Kak Ynn sangat sangat aktif sehingga boleh memasak dan mencipta resepi tersendiri.


Offical Blog Kak Ynn




Sudah tamat?Best?Tak best?Haha.Ikut pembaca pembaca yang Farah kasihi semualah!Silent reader pun!Thanks sebab sudiii baca post Farah yang agak panjang berjela macam berleter ni.Huhu.:mati:



Puas puas puas puas puas puas puas puas puas ! Hahaha.Mehlah baca!;D

4 ulasan:

♥Nurul Aqilah | Swift♥ berkata...

Farah,
pet society boleh main di myspace lah:P

kalau yg pehimpunan tuh lawak gilagilagila kan??!!???HAHAHA

DJ Farahani berkata...

Kak Qilah.


Memang boleh main kat Myspace tapi tak berapa syok.Yang syoknya main kat Facebook.:P Haha.Loyar buruk!

Memang lawak !Hahaha...XD

nabilah berkata...

comel adek farah!
rase nak cubit pipi dier!

MeZ berkata...

Amboi. Aktif betul Farah main com. MeZ sejak kebelakangan ni sibuk dengan aktivita kawad tuk Hari Anugerah & Hari Kantin. Jadi dah brapa hari tah tak buka..

Masih suka pet society ek..
Moga smile always main game. :p