Selasa, 14 Julai 2009

Bercampur Ceritera



Assalamualaikum,


Semenjak jumpa Kak Ain dulu,dah tak ingat nak update blog.;p Jangan mara.Jangan mara.Bukannya sengaja tak update blog.Tak ada idea.Haih.:( Rasa macam tak nak update selama sebulan!Huh?Tak ada kerja,minggu hadapan ujian!



Malas nak layan orang kat ɹǝƃuǝssǝƜ ooɥɐ⅄ .Haihh
Tak ada kerja,surfing lagii..Eh.Lupa.Ada facebook tapi tak nak guna,ada friendster dibiarkan begitu sahaja,ada myspace tidak dilayan pula!Isk isk.Pelik sungguh Farah ni.Mungkin,akibat 'bad mood' di sekolah agaknya.Tukar tempat?Di belakangg sekali.Hurm.


Hari ini ibuku mahu balik.Yayy!Err.Dari Indonesia.Betul!Lihatlah gambarajah di atas.;p Haha.Ibu naik kapal terbang kan?;D Hoho.Habis tu?Malam ini!Malam ini!

Ergh.Rasa tak puas hati membara sepenuhnya!Ecewahh.Macam orang besar lak.Macam tak caya.

Buku Aku Mahu Saiz S BANYAK lagi yang belum dibaca.Tapi,bestlah ceritera tu.Ada kongsi cara nak turun berat badan,fakta dan macam-macam lagi.Tahu apa BULIMIA?Sila baca Aku Mahu Saiz S sekarang juga!:D Hak hak.;pBest gilaaa buku tu.Beli yang Aku Mahu TEMAN TAPI MESRA lah lain kali.;)


Siapa rasa dirinya sedang berada di awang - awangan?Farah pernah rasa nikmat tu!Baring di dalam kelas tapi beralaskan beg,jangan bagi pandangan seperti pokok,bangunan etc,dan tengok awan sahaja.Wah!Best sungguh!Rasa nak terbang je.Hilang semua masalah.:) Bila ada burung,ada langit yang biru,awan,rasa hati tenang je.


*Sambil pasang lagu Tunjukkan Cintamu . :DD



Jom terbang bersama sama post lagi satu!Sila preview post yang ada gambar kapal terbang juga.Jom jom jom!Jom terbang terbang!:D


Post ni macam2 mood ada.Sedih,geram,gembira,teruja dan so all lah!:D

12 ulasan:

MeZ berkata...

Ibu Farah pi Indon? Buat pe..

princess strawberries berkata...

farah ke belakang
huda ke depan
dulu2 huda dok blakang
nampak jelas sikit dok depan
*ewah! sebab pakai cermin matalah ni!

princess strawberries berkata...

farah ke belakang
huda ke depan
dulu2 huda dok blakang
nampak jelas sikit dok depan
*ewah! sebab pakai cermin matalah ni!

nurul huda ibrahim berkata...

satu sahaja komen diatas
hehehe

:-)

Kak Nia berkata...

Cik Adik DJ... hehhehe.. rindu pula Kak Nia pada cik DJ. Ada pengakuan ikhlas di blog Kak Nia.. Jom lah baca!

nurul hidayah roslan berkata...

Slam Dj,
seronok tak bace buku kak ain?
mesti seronok kan? hehehe
mak pergi indon? Wah! bestnyeee .Ade keje ke shopping?

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Ada kejelah MeZ.:D

DJ Farahani berkata...

Huda.

Mana boleh!X(
Kita sama2lah duduk depan
takkanlah sebab huda pakai cermin mata je huda duk depan?
Farah pun pakai tau!!:DDHaha.
XP Jangan terasaa..Ampunkanlahh.;p

DJ Farahani berkata...

Kak Nia.

Dah baca kak ! :D

DJ Farahani berkata...

Kak Dayah.

BEST GILAAAA!<- Ulang 100 juta

Ada keje.:D Lepas tu besertakan dengan shopping.Muehehehe...;p

nurul huda ibrahim berkata...

kenapa perlu marah farah?
umm..
tentang hadiah nanti chat
hohoh
mak huda cakap boleh hantar LIVE
tapi malu2 kucing

DJ Farahani berkata...

Huda.

Tak apalah Huda.=)
Tak nak anta pun takpe.