Rabu, 22 Julai 2009

Hari Ini Hari Apa?


Assalamualaikum,







Apa pandangan ya ?Hahaha.Amy Diamond ke Miranda yang tersangat best?;p Farah pilih Miranda je sebab sesuai lagu dia.Hehe.Amy pun okey juga.;D

Gambar tiada kaitan okey!Huhu.Pandai pula nak posing posing camtu.Eheheheh.:P Malu betul!Ha ha ha.:PP


Hari ni banyak betul kisah hidup Farah.



Gerhana Matahari

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ujian
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Lagu


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Sekolah



Sekolah?Rasanya tak ada masalah.Hehehe.=) Sebab semuanya okey je.



4 subjek yang menyatakan utama dalam cerita Farah hari ini.Gerhana Matahari,Ujian,Sekolah dan Lagu.Lagu tak berapa penting tapi kalau searching mesti pilih lagu dulu.Entah tak tahulah diri Farah ni.:P Hihi.

Stay My Babyy

Ouh.Internet mula buat hal.;( Ni yang menyampah gilagila ni.Internet slow sebab adakalanya orang kata ramai orang guna untuk melayari internet.



Gerhana Matahari!:D

Pernah lihat?Gerhana cincin berlian ke ap.Tapi yang pastinya cantik.(Huhu.Macam jakun je.:P)Hampa sebab tak dapat tengok secara live.Kena pakai spek mata hitam!Yang lutsinar tak boleh ka?Haha.:P

Teruja kot.22 Julai tarikh hari ini.;) Macam bad mood je.Yup!Internet buat hal!Iskisk.Sengal!

Ujian?

Ujian Julai.Yang pasti Farah jarang on-line kerana hendak mengingati lagii,membaca nota penting lagi.

Doakan Farah cemerlang ya!;D Insya-Allah!

Farah boleh buat akhir tahun nanti,

Farah mendapat no.1 dalam kelas nanti,

Farah pasrah dengan apa yang terjadi.

Insya-Allah!Bolehhh!!XD

*Buat yang telah mengatakan yang saya pemenang bagi award awards anda,mungkin saya tak dapat upload lagi dan sila inform pada saya ya!:D

Giveaways!

Farah sudah dapat dapat!Yeay!

Thanks to TH n Huda for your all gift!

Hari semalam:-Huda- D:

Hari ini:-TH-:D

Gift walaupun pen dan glitter pen,Farah terima seadilnya!Mungkin surat tu Farah simpan bersama surat Kak Emila.Huda,nama ayah Farah ada Mohd tau!:DKak Balqis!:)

Kenapa jarang chat ehh?Busy yea?:)

PS:Nabilah,budak umur bawah 18 mana bercinta!Ekeke.;p

Post pendek.Telah diedit.;).Thanks!Cerita sangat pendek.Serta video Selamat read!:P




8 ulasan:

nabilah berkata...

farah!!
nabilah x bercinta lagi!
:P

MeZ berkata...

MeZ pun dapat pen dri TH hari ni. :p

nurul huda ibrahim berkata...

same!
huda dpt hari ini
ok
sama-sama friends

DJ Farahani berkata...

Nab.

Haa.tau pun.=p

jangan tanya fasal si ehem ehem tu lagi ek?

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Give me 5!:D

DJ Farahani berkata...

Huda.

Give me 10!

Okey,

Give me 20!:Dhaha

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

doakan kak dayah dapat 5 A's ok??

hehhe..

nabilah berkata...

ehem ehem
tu nabilah mseh SUKA

tpi..
hurm..hurm..
cam x de harapan

syedihnyer:P