Sabtu, 18 Julai 2009

Di Kampung.Bhg 1.

Assalamualaikum!

Hai dan hei.:PHaha.Gurau jela.Farah kat N.Sembilan ni.Kat Kuala Pilah bersama sepupu.=D Hehe.Ingatkan sepupu tak datang.So,ingatkan nak lepak makan buah sorang sorang ngan adik.Tengok tengok ayah kata sepupu datang dah tak cukup nafas dah!Rasa nak melompat sampai terhantuk siling kereta.Bergegar kereta tu.:P Hahahahahahaa..Err.Some of you are shocked to hear the news right expecially Nabilah.Hehehe .=)She live at Kuala Pilah n at Batu Kikir , too.


Farah ingat,dalam perjalanan Farah nak tidur.Sebab terlalu mengantuk.Bila dah masuk area N.Sembilan,Farah terus snap,snap,snap.Video pun ada!:D Tengok dibawahh.




Photobucket

Semasa nak datang kampung ni,singgah dulu restaurant.:) Bukan Farah Restaurant.;P Haha.Masa tu nak malam dah.Farah sempat lagi snap snap langit yang makin menggelap.Tengok pic di atas.



Photobucket


Ini pula gambar rajah langit yang makin melabuh.:D Gelapkan?Farah guna Night-Mode nak snap gambar pada waktu malam.;D Senangg.:D Heheh.Tak ada kerja.Main snap snaplah sampai tersnap gambar bibik yang sedang memakan keropok.=P Sori sori bibik!

 

Photobucket


Perjalanan kami tinggal beberapa saat ,minit dan jam.Sampai di sana pukul 8 lebih.Entah bertolak pukul berapa pun tak taulah."=__=



Sampai di destinasii.Nampak kereta milik sepupu,terus melonjat,menari tidak ingat dunia!Adehh.Tak tau nak jadi lah hapa ke.Mana penting deyh?


Buka gate,terus parking.Ambil baju dah zoom Malaysia.Ekekeke.;PMalas dah nak tipu tipu.Huhuhu.Tak ada maknakan?Hohohoho.


Esok mungkin ada banyak lagi aktiviti nak diceritakan,diluahkan.Mungkin akan dipublish malam esok.Insya-Allah jika ada masa coz adik ganas Farah nak main esok.T_T Huhu.

Okey!Cheers!Jumpa pada post seterusnya!Jaga diri!


Salam,
Farah.

Internet slow dekat kampung.=(Tapi still boleh guna.Tak apalah.Sabar jekan?Huhuu.Okey.All the picture are copyrighted.=P Haha.

10 ulasan:

nabilah berkata...

wah!!nama nabilah msuk!!
excited!excited!

farah makan kat mner?

DJ Farahani berkata...

Nab.

Macam tak penah masuk nama je.=P

Makan?
Yang ada kolam tuu..

about this girl ;D berkata...

hahaha , jumpa spupu tak ingt dunia .
samelah kita !
sampai mkn pun tak jemu bila dpt main ngan spupu ;P

alyiafarzana berkata...

Nama akak tak ada...hahahahaha...main2 jer...Have fun kat sana yerk!!!Akak kat Seremban bukan kat Kuala Pilah....

MeZ berkata...

Amboi, Adik Akak ni dah rajin men-snap pic. Bagus3..
Gambar pun dah tukar..
Keropok~!? Nak sikit. :p

DJ Farahani berkata...

Aida.


Betul tu betul.:P Haha.Tak kralah sepupu belah mak ke,ayah ke.

DJ Farahani berkata...

Kak Alyia.

Nama akak insya-allah akan dimasukkan.Ekeke.:P

Ohh.dekat je.sepupu tinggal kat situlah.;)

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Biasalah.Cewahh.;P Haha.snap snap sampai habis bateri telefon.:P Haha.

Keropok?Nah.:P

MeZ berkata...

Cakap fasal hp. hp MeZ pun tak caj2 lagi... Kesian dia dah nak mati. :p

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Kesiann..:P