Khamis, 16 Julai 2009

Berdamai ?

Assalamualaikum,



H
E
L
L
O

S
A
L
A
M

H
A
I

H
O
I



Haha.Semua benda tu Farah dah tulis dalam buku nota.Tak percaya?Tapi,Farah memang tak boleh nak tangkap sekarang.;)Cukuplah perkataan tu bagaikan sebuah memori yang indah bila Farah tak update a.k.a malas nak update nantii..:D Haha.Jangan risau.Blog tak akan dibuang okey!:P




(:˙ɐʎɐs ʞnpnp ʇɐdɯǝʇ ıɹɐp ʞɐɾuɐƃɹǝq ʞɐpıʇ ɐʎɐs uɐʞןɐsɐ`undıןɐʞǝs ɐdɐ uɐʞɐʇɐʎuǝɯ nɥɐɯ ƃuɐɹo ɥɐןɹɐıq˙ɐʎuɐɯɐן-ɐɯɐןǝs ʇɐnq ןɐƃɐƃ ɐʎɐs ɐuʞɐɯɹǝq ʞɐpıʇ nʇı`ıdɐʇǝ⊥˙ƃuɐpıq ɐuɐɯ ɐuɐɯ ɯɐןɐp ɐʎɐs uɐʞɥɐןɐʞ ʇɐdɐp ƃuɐʎ ıɐɯɐɹ uıʞƃunɯ`nɥɐʇ ɐʎɐS (:˙ɐuɐs ıp ʞıun ƃƃuıןɐd ƃuɐʎ ıɐɯɐɹ uıʞƃunƜ˙ɐuɐɯ ʞıunǝs ɥɐןʞɐpıʇ ıdɐʇǝʇ ʞıun ʞɐƃɐ uɐʞɐʇɐʞıp nɥɐɯ ƃuɐʎ ɐʎɐS

Err.Tulisan yang agak terbalik.Kalau dapat bacapun,mungkin ada sesiapa yang tak faham,right?
Hehe.Sengaja tulis entri yang agak berisi mood hari ini.(:


Berdamai?Entahlah.Saya pun tak tahu.Mungkin ada orang di luar sana mencebik tidak suka.;)Pernah saya terima satu mesej yang agak bengong disini.Tetapi,saya balas balik.;p Haha.Lepas tu dia senyap dah.Kata saya gelap entah apa.Ya,ramai yang mengatakan saya gelap.Bukan gelap la kawan kawan!Hitam manis!:D Hikhik.;p


Kawan kawan di scola?Hum.Ntahlah.Macam ada masalah je.Farah yang cool macam Kak Dayah ni pun macam dah terkena.Huhu.Terkena apa pun tak taulah.Sakit hati,agaknya.


Nak katakan berdamai,kenapa Farah?Erk.Tak ada sesiapa?Okey suda.;D


Sudah n cukup cukup!Saya malas nak tambahkan bebanan yang ada di bahu.Sekejap masalah di scola rendah,sekejap masalah di scola agama.Terukkan?Maknanya,perlu lagu busybee la ni.=(
Farah pun tak tau nak cakap.Ya Allah!Banyak betul masalah kalau ditimbangkan.;(Rasa nak menangis puas puas!


Cukup dah Farah berkata kata!Sampai bila diorang nak sakitkan hati Farah?Di rumah pendamkan hati,menangis bersedih sorang2.Huhu.Macam mana ni?

Okey.Sudah.=) Entri yang memang penuh ihklas dari hati.Biarlah ada orang yang tersinggung.Tapi,hari Farah lagi tabah nak hadapi semua ujian ni.=D


Post entri luahan.Kak Wani!Entri kita macam samalah!Entri
luahan!Ahahaha..:P

10 ulasan:

nabilah berkata...

wah!!
oren tu warna warni!
hebat lak aii!
sabarlah farah...
kawan kawan farah tuh
wayar die dah terputus.:P

nurul huda ibrahim berkata...

tulah diorang!
orang x letak gambar suroh letak gambar
dah letak gambar cakap hodohlah hitamlah muka berkedutlah
huish!
tapi farah cute
macam huda(echewah!PERASAN!)
abaikan kata2 huda tadi
hohoho

MeZ berkata...

errr... huda MeZ yg suruh Farah letak gambar... MeZ salah ka??.. Farah cute apa.. Farah tak hitam pun, Coklat manis ada la.. Comel lak tu.. Nape pula 'org' tu buat mcm tu dkat Farah??

nurul huda ibrahim berkata...

huda x bermaksud kan kak meZ
cuba huda maksudkan orang lain
hehehe
jangan salah sangka
yang pasti farah comel
hohoh

DJ Farahani berkata...

Nab,

Yuppie!
Haha.tak baik tau.;p

DJ Farahani berkata...

Huda.

Aish!
Jangan cakap camtu.Nanti orang lain marah kang!

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Tak apa.=)
Coklat!Nyummy!

DJ Farahani berkata...

Huda.

Jangan mengampu tau!Ahahaha..;p

MeZ berkata...

Hahaha..

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

dugaaannnnnnn~~~ biaselah tuh,semua manuaise ade masalah. Kak dayah lagi banyak masalah. Alhaiaiii~~~tapi walau apepun kak dayah tetap senyum sentiasee =)=D
aceeehhhhhh

take care,
~dayah~:P