Ahad, 5 Julai 2009

Berita Hari Ini :P

Assalamualaikum,



Maaf sangatsangat sebab tak update blog.Huhu.Yalah.Tengok macam dah seronok komen kat post "Ouh.Myspace =D"tu je.=D Hahaha..(Tak yah nak berangan weh.)


Hurm,alang-alang sepupu ada laptop,terus menggunapakai.Haha.Maaf Kak Syida kalau main pakai je.Hoho.Budak ni,memang hyperactive sangat bila tengok laptop ke,pc ke.Haish.Memang kena jauh dari pc la neh.Apa la.

Ouh.Sepupu kahwen?Ohohoho.Memang sangat betul!Dua hari menyepi tanpa entri.Dan juga dua hari sibuk tak kira masa.Stapler beg kertas,susun beg kertas dan macammacam lagi.(Tapi,tak banyak aktivitis yang kitorang buat.:P)Pada esoknya pula,bagi orang beg kertas.Tapi,tak pusingpusing cari fasal.:PTapi,bila orang nak ambil lauk,terus bagi.=)Senang tapi banyak.Berlambak.Tak ada stok beg kertas gulagula,ambil di bawah meja.Banyak.Tapi yang banyak stok beg kertas gulagula untuk perempuan.Yang lakilaki tinggal sikit.Eih.:/


Okey,sepanjang dua hari tu,ada Farah online YM kan?(Buat yang meng-add Farah saja.)Tapi,balasan mesej Farah tu seolaholah macam,err..Tak tau nak cakap.=__=Kasar.Hurm,maaf ya terutamanya Nab.Isk.Busy betul.Kak Syida suruh buatkan blog.Huhu.Tapi,kawan dia pun buat.:D Siap nak pulas telinga lagi.Check di sini.Haha.



Masa balik,Farah ada main menyorok2 dan kejar mengejar.Berlari berkejarann28..Haha.Dengan sepupu.Tak kira lelaki atau perempuan.Kitorang menyorok kat dalam kereta.Panas .Huahua.:P



Wah.Farah nak cerita fasal semalam.Semalam!Sebelum berangkat ke Nilai,Farah ke sekolah coz ada latihan futsal.Tapi,tak ramai yang pergi.4 Orang je.

Farah,Athifah Yuseri,Khairyani,Izyan Syahirah.

Waa.Nak katakan kitorang berlatih,ada.Cuma larian satu padang je.Haha.Adalah juga senamrobik tapi sikit je.:DAda masa lebih,rehat,lepaklepak,bual kosong.Lepas rehat,bersiarsiar.Nak katakan bola,kitorang berlatih guna botol air je.Huhu.Kegawatan ekonomilah ni.:PPPP


Macam best.Khairyani kata kitorang ni macam adikberadik.4 orang je.Hoho.Et Khairyani!Farah dah ada 3 orang daa.Nanti berebut nak jadi kakak.Hahahaha...


Sudah!Mati kutu.Adeh.Itulah berita terkini semalam dan hari ni.Aik?Tukar tajuk?Apa kes?:DD Hikhik.


Eheh.Lama tak guan perkataan 'Apa Kes'kan?:) Psttt:Kalau nak gambar,tunggu sepupu Farah online dulu.Wassalam.=)

4 ulasan:

nabilah berkata...

maaf diterima..huhiho..:P

DJ Farahani berkata...

Nab.

Haha.Ada ke gelak camtu?Macam mesin ATM je.Huhu.:P

MeZ berkata...

Kenduri kahwin... Makan banyak dak?
Kot berat naik ke. :p

nurul hidayah roslan berkata...

Salam farah,

farah masuk futsal??
hehe..Good lUCk ye dek!!