Isnin, 6 Julai 2009

EsokFutsalll....;)


Assalamualaikum,



Bolabolabola!Tak habes habes bola!:P Hahahaha...Dah masuk futsal.Kenalah berlatih.Nak tahu?Lawan kitorang tu bukan calangcalang orang!Iskk...Hidayah!Jaga kau!-LOL-

Kak Dayah,Kak Qilah,buat cheerleader ramairamai!Hohoho...Tapii,akakakak semua hari..KHAMIS!Kan?

Maaf!Maaf!Minggu ni memang demam bola kursus buat kami Sekolah Jalan Tiga!~~Alamak..Ayoo..Nasib baik dah buat latihan ouh.Kalau tidak,kaki bangkulah kami.Waa..cry



Cetcet!Blog ni pun demam bolakan?Ceritaceritu BOLABOLABOLA ... aishh...=__=Nanti,tak fasalfasal dengar lagu bola.Mengamuk korang kang!(Etet.Tapi,yang minat bola,syok dengarkan?Aishh..)

SEMINGGU demam BOLA.SEMINGGU banyak KERJA SEKOLAH!


Adeh.Mungkin,minggu ni tak dapat nak update.Mungkin kalau ada masa.Kalau ada MASA~.Huu.Sebab Farah busy macam bee.Eheh.Bee pun tak sebusy Farah!:PP


Athifah Yuseri!Kaptain!Datang la wehh..Jangan la buat alasan demam.:PHaha.Aku tak ko malas nak masuk apaapa pertandingan.Expecially kau kena menyanyi.Wah!Popular ya kau!:DBangga gila aku.Aku ni orang yang suka mengelamun.Huahuahua.Camna neh?Huuhuuhuhu...Kau sekali main dah pandai ya Athifah!Pukul kuat.Eish..Sakitsakit.:PHohoo...


Nabihah!!Goalkeeper!Isk.<-Eja betul tak?? Kuat la sikit.Mesti boleh punya.Mesti!Ingat juara la deyh!Ingat!4 Ixora mesti bole.Mesti!Nak tangkap tu,serius!Serius!Mana boleh nak mengadu sakitsakit.Huhu.Goalkeeper ada ke macam tu?Huuu~Mesti bole! 4 Ixora~(Yang perempuan!Yang laki bole blah!)Haha.Laki² dah pandai main bola.Laki² pun kena buat yang terbaik.Ingat?Apa yang penting...KERJASAMA!;)


Wah!Post macam entri terakhir saja.Ekekekeke...
Buat Kak Dayah,Kak Qilah dan semuanya kakak² abang² yang mahu menduduki UPSR,semoga berjaya!Buat yang terbaik!Sokong kakak² abang² semua!:D


Peace!Esok mula!MULAA~!!Isk.Bergetar jiwa.LOL.;P Doakan menang ya?Insya-Allah.Apa yang penting?KERJASAMAA!!

8 ulasan:

MeZ berkata...

Chaiyok main bola tu..
Jangan patah kaki dah. Amin..

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Sudaa semestinya.;) Hehe..
Aminn..Semoga semuanya baik..:D Thanks MeZ!Sayang MeZ!Baru je jenguk blog MeZ tadi.;P

MeZ berkata...

Thanks sebab jenguk...

♥Nurul Aqilah | Swift♥ berkata...

Fara,Qila dan Dayah tak buat psediaan langsung.Kai sibuk belajar(KONON)...

tapi masa PJ,kami main futsal!!!BERSUNGGUH2

ok unt farah,kami tak akan lakukan cheerlading.kami tersangat2 minta maaf.hehe~

Good luck k!

♥Nurul Aqilah | Swift♥ berkata...

salam Farah,
tadi kitorang(Dayah and Qila saja)
jerit2 nama Farah dari atas.ada budak laki pandang kitorang then die gelak.hahaha!

Dengar cerita,geng 4I tak masuk grandfinal ya?huh.
jangan bersedih ya

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Okkey!:D No hal!

DJ Farahani berkata...

Kak Qilah,

Haha.Tak apalah Kak Qilah.=D Wah!Buat bersungguhsungguh ya nanti!:)

DJ Farahani berkata...

Kak Qilah,

Wah!Terima kasih Kak Qilah!!!Bestlah ada kawan macm ni.Sudi gila sokong.NANTI Farah sokong Kak Qilah pula.


Hurm,betul tu.Tapi,ramai orang kata 4 Anggerik main tipu.Kami lawan 4A masa akhir2.Tapi,disebabkan Farah tak dapat kawal,memang dah kalah.SUNGGUH!!


Okey,thanks ya!;D