Ahad, 19 Julai 2009

Awards Datang Menyinggah =)




Assalamualaikum,









Musim buah buahan,lepas Farah cuti tiba tiba ada awards datang menyinggah.=) Hehe.Lagu ni dah tukarkan?Lagu ni buatkan Farah teringat nak beraerobik masa Ko-Ku . Best betul.=D Hik.:D






Awards Pertama;






From Nurul Huda Ibrahim








Sebenarnya Farah dah lama tau awards ni ada kat shoutmix .Thanks ya Huda!=)






@adakah anda gembira mendapat award ini?dan mengapa?

gembira kerana saya telah mendapat awards!

@adakah anda anak sulung dalam keluarga?jika tidak nyatakan status anda

ya.:D

@adakah anda rajin melawat blog huda?

silent reader.:) tapi,selalu jengukkan?:)

@adakah kampung anda di sebelah utara?jika tidak,nyatakan kampung anda.

tak tahu.;p

@adakah anda suka meletak banner seseorang kedalam blog anda?

suka.

@apakah hobi dan cita-cita anda?

Hobi;Melukis & Membaca

Cita cita:Doktor

@adakah anda seorang yangg panas baran?

Err.Tak.

@apakah filem atau drama atau movie kegemaran anda?

Seram?Tidakk!

@adakah anda mempunyai award untuk rakan-rakan blog anda?

award ini?semua orang boleh ambil kot.:D

@apakah kenderaan kegemaran anda?

PROTON!

@apakah warna kegemaran anda?

hijau biru.;D

@apakah tarikh lahir anda?

1331999

@nyatakan link blog

http://jomhebohblog.blogspot.com






Awards Kedua ;






From Aida Nursheila



Banyak betul awards yang Farah terima ni ber-tag.Huhu.Nak Farah tag dia?;P Hambik!



1)Hendaklah diambil dan dipamerkan di dlm blog anda .


Dah dah!


2)Sentiasa mengenang award ini !


-ya!sentiasa!:P


3)Hendaklah menyatakan komen anda terhadap award ini .


-warna pink?;) hijau.:D


4)Berikan 2 sebab kenapa anda suka award ini


-Kerana ia comel!;D


-Kerana ia ia memegang surat di tangannya!comel!


5)Berikan award ini kepada 5 orang yang anda rasa sungguh berkaliber.


Kak Balqis


Nabilah


Huda


MeZ


Tak tau dahh..=__=




Awards Ketiga;



From Kak Alyia Farzana


1- Nama pendek anda?
Nur Farahani
2- Anda seorang yang bagaimana?
Ceria ;)
3- Insan yg istimewa di hati?
Keluarga :D
4- Lagu kesukaan?
lagu yang berfaedah sangatsangat.:P
5- Makanan kesukaan anda?
coklat.ngee.
6- Warna kegemaran anda?
hijau dan biru.;D
7- Kali terakhir anda tersenyum manis?
tadi.
8-Berikan 2 alasan mengapa anda suka award ini.
comel.
sangat comel untuk di pandang.:P
9- Tag untuk orang yang anda anggap sweet?(6 orang)

Kak Balqis

Nabilah

Huda

MeZ

Aida

Ain Active Savage

Okey Kak Alyia!Farah ambil ya!;)Err.Farah pun ikut akak.Jadi followers akak.;D

Okey sudah.Siapa namanya yang dikata kata sila ambil yea.;D Hehe.Berpeluh dah ni.Fuh!;P

Tagged!You are tagged!:P

5 ulasan:

MeZ berkata...

thanks for the award & Tag.. Nanti MeZ letak dekat blog.. <3

alyiafarzana berkata...

Thanks farah sebab letak award saya kat awak punya blog!!!!

DJ Farahani berkata...

MeZ.

Okey .:D

DJ Farahani berkata...

Kak Alyia.


Okey!:DD Hikhik.

nurul huda ibrahim berkata...

ok ok!
farah thanks sebab lletak award kat blog fara
D:
(
- )
(

pertandingan di blog huda!
D: