Khamis, 13 Ogos 2009

Coretan Entri

Assalamualaikum,


View blog sendiri.Huhuhu.



Batuk la.Selsema la.Farah agak tak berapa sihat tapi buka komputer.Hahaha.Apa kes?Mungkin mahu memendam rindu.Kot. Okey.Selepas ni mahu tutup dah.Ayah sakit.Eh,sekarang dah musim ya?Haishh.Dah bukan dah musim buah!Musim demam.Farah pergi klinik pun,nombor 219.Woahh.Terer la.=_=

Lepas buat check,doktor kata,cuti 3 hari.Aishh cuti 3 hari.Mampuih esok dah koir.:( Kena rayu kat ibu.Bila esok sedia pakai baju Tunas Puteri.Kling kling kling.Hahahaha.Bersemangat waja.;pEntah semangat apa pun tak tau lah.Semangat patriotik!:D

Apa motifnya Farah tak online begitu lama?Hohoho.Jangan ingat Farah dah tak nak sentuh pc tak ingat kamu semua.Cuma,masa terlalu padat(Cehh.:P).Ha ha ha.Cuma juga,tak ada sebarang idea nak diperkatakan.Just ulang cerita.Ulang cerita

Ps: Farah tak nak sebut fasal koir tu.;) Kalau sesiapa nak gambar Farah berbaju Tunas tabik hormat sila request.Hahahahaha.



Okey.Ubah topik.Bukan itu masalahnya.Dan ini bukan masalah.Ngeee.:P Hahaha.Coretan la kakak abang!Entah coretan fasal apa tak tau.Sebenarnya ada isi dia tapi ni yang utama dulu la.

Farah makan ubat mesti lepas makan ubat makan benda lain seperti pisang ke.Hoh.Ubat pahit ada 3 ,ubat manis ada 1.Yang paling pahitnya ubat batuk.MasyaALLAH!xD Hahaa.Farah pun tak boleh tahan.Tadi baru je makan ubat.Entah kenapa tak berjalan lancar.Terjatuh dekat seluar.Weeee.:P Ubat antibiotik pun kena tahan.Wek wek rasa nak muntah.XP Hahaha.Ubat demam kena makan 4 jam.Wuuu.





Oh ya!Buat yang mahu Snow Effects Hitam ,sila ke blog Kak Ynn yang comel lagi manis ni.Hihii.:P


Klik Kalau Berani ;p

Farah masih lagi tak sabar nak tunggu bulan Ramadhan yang mulia ni.;)Hehehe.Minggu depan.Tapi tarikh pasti buatkan Farah bingung la.Eh tengok anak bulan la.Heheheh.=)

:20::20:

Cerpen Farah masih lagi dirangka.Tajuk Farah ambil MeZ punya.Hihi.;D Terima kasih MeZ kerana sudah memberi tajuknya.Wkakaka.Rasa tak caya lak.Macam penulis.;p

Myspace lama Farah tak buka.Macam boring je.Farah asyik buka Facebook jela.Main Pet Society je.Tengok Nini yang dah kebuluran dan dah busuk tu.Hahahaha.Pernah dia nak aiskrim yang macam ABC.Tapi macam tak ada jual.Gila betula.Macamana nak bagi makan?Hahaha.Lepas tu tanya lah Huda.Huda jawab ABC ada kat manamana.;p

Ohh ya.Entri ini kurang menarik.Eh.Tengok la kamu semua.Kalau tak menarik,cakap jela kalau menarik,sila komen.Heee.:P


:10::10:



9 ulasan:

nabilah berkata...

baguslah tu klau dah sehat..:)

DJ Farahani berkata...

Nabilah,

TQ :) dah sehat pun batuk takde nye jugak.tapi sabar je.ujian Allah.

nabilah berkata...

one more!

tahniah menang koir
wakakak!!:))

DJ Farahani berkata...

Nabilah,

TQ banyak banyak.:)

nabilah berkata...

dpat hadiah aper ??

DJ Farahani berkata...

Nabilah,


Mana dapat hadiah lagi.

MeZ berkata...

Welcome dear. idea tu MeZ hantam je..
Saja suka-suka.. sebab MeZ suka cipta tajuk nak buat lagu tapi lirik tak da. Hahaha..
Alhamdulillah Farah dah sihat.
Mulai hari kena la pakai topeng. Bahaya..
Tahniah dapat no1. :p

nurul huda ibrahim berkata...

betul3
tahniah!!







;jangan fikir tahniah sakit!!!!
;ni tahniah koir.mesti sedap suara kan?

huda nak request gambar farah tabik spring pakai baju tunas puteri leh?

nurul huda ibrahim berkata...

ABC kan ada kat cafe kan?
cuba cari