Jumaat, 28 Ogos 2009

Menukarkan Theme Mozilla =]



Assalamualaikum w.b.t,



Haaa.Ada sesiapa nak tukar theme mozillanya selain warna asal?Haha.Aku sendiri dah download.Warna hijau.Cantik jugaklaaa.;D Suka tapi satu je yang betul betul tak suka!


Ada gambar jagung!


Cis tergugat iman.Ape ni?Tajuk Go Green.Hahaha.Bengang lagi la aku setelah melepaskan bengang dengan membaca buku.sila jangan tanya ini soalan apa


Aku buat post ni sebab bukan nak menunjuk-nunjuk tapiii...Buat orang yang mahu sangat sangat.Hendak sangat sangat tukar,jadi aku bagi la peluang.Haha Aku search Theme Mozilla je.:P



Klik sini kalau mahu.Warna apa apa je boleh.Tekan search dan sila lah nyatakan warna yang diminati,disukai dan dicintai.Haha.




Aku nak search biru tapi hijau dulu yang dapat aku fikir,buat je la.Takkan nak tunggu dia install kot?Lambat loadingnyeee!Waaa.Tak suke la aku.;(



Sila bergembira dengan theme Mozilla yang berwarna-warni.Haha.Sekadar membantu orang yang mahukan link theme mozilla.Itu sajeee ;)

18 ulasan:

MeZ berkata...

Hihi.. jagung.. yumyum..
MeZ ada download nightmare before chritmas. yg tempat naik turun tu jadi rangka.. hahaha

DJ Farahani berkata...

MeZ.



Nyumnyumm.Mari kita makan mase berbuka.Haha.


Hahaa.Tapi comella!Unik betul.RANGKA TULANG.Haha

MeZ berkata...

tu la.. tapi masa pi kat blog Balqis yg masa Balqis guna background hitam.. ngeri tengok.. Ish3

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Hitam?Ngeri?Sangat ngeri?Tak boleh bayangkan!Heehee.

Waaa.Habis tu?Yang theme mozilla yang nightmaare before christ tu simpan la?

MeZ berkata...

Haah. :p

nurul huda ibrahim berkata...

hahaha... lawa2 ;P

DJ Farahani berkata...

MeZ.



Simpan jadikan kenangan.
Haha

DJ Farahani berkata...

Huda,


Lawa lawa.Haha :P

sakuracute berkata...

hi..dj..yg skin tu..kena bayar ke?? kalau tak boleh download.. sebab takut ayah marah.. :x

DJ Farahani berkata...

Sakuracute.


Berkemungkinan,tidak.
Tapi fikir masak masak dahulu kerana ini hanya percubaan.Hehe

nabilah berkata...

jagung!
sup jagung!
puding jagung!
nyum!
minyak jagung pon ade!
:P:P
wow!
cntik theme tuh!
nab punya pink!
nak tukar biru lah..:))

DJ Farahani berkata...

Nab.


Cis.Semuanya jagung.

Hait!Mana boleh!Hahaha!:P

Izzati Hazwani berkata...

Nanti kak wani nak try cari kaler oren
Kalau takde kaler tuh
siap laaa

DJ Farahani berkata...

Kak Wani.


Haha try la.:P
Jangannn.ampun!;p

Izzati Hazwani berkata...

Kak wani giget2 mozilla n farah taww !

DJ Farahani berkata...

Kak Wani!


Jangan gigiittt.Waaaa.
Kesian Mozilla.Akak gigit die.Haha

Cutiesifa berkata...

tutorial bagus ni..akak pun dah bosan dgn theme mozila ni :)

DJ Farahani berkata...

Kak Cutiesifa (:


Hik.:P Silalah mencuba ye kak.:p