Ahad, 2 Ogos 2009

What Can I Do?

Assalamualaikum,


Hahaha.Tajuk post macam tak sesuai je.:P Tanpa perasaan malu dan bersalah marah pada diri sendiri.Ha ha ha.:P


:5::5:


Err.Kalau nak tau,tajuk di atas ada kena mengena dengan lagu yang menjadi halwa telinga Farah.Dengan rajinnye Farah memasukkan lagu tersebut.




Terpikat?Farah lagi la.Tak ada lagu lain search lagu ni.Macam best je.Dapat lagu ni kat blog Nab.:DD Horee.:P

What can i do to make you love
What can i do to make you care



Eh eh.Sekejap.Tunggu.Ada lagu yang pernah pernah Farah masuk kat blog ni.Heee.Tak tau la kenapa.:P


Farah paling suka part yang firstt sekali.Waa.:D Semua lagu masuk telinga best best la Farah dengar.Macam orang tua tua la Farah ni.=__= Hahaha.Umo 10 tahun.Tapi,tertua dalam adik beradik.Hahaha.Kakak la katakan.:P

Err.Sesuai ape dengan Farah.So Young.Haha.:P




Hari ni?Better lah juga.:) Hehehe.Eh,kenapa dah jarang cerita fasal seharian hidup?Haha.:PEntah kenapa.Cuma yang bengang sangat sangat dengan batu seremban.Haishh.Akibatnya,tangan Farah bengkak sebab main dengan batu.Batu batu.Err.Mungkin batu tu ambik dari Seremban kot.:P Hahaha.(Selamba je.=__=)



:47::47:


Cerita seminggu ni cam biasa je.Mungkin,minggu depan pasti ceria meria dan best best.Hahaha.Err.

Selain lagu Inggeris,lagu Malay-Indon pun Farah search kalau tak ada kerja.:D



Lagu Desa Tercinta

First time denga kat radio dah suka suka dah.Hahaha.Nasib baik DJ tu cakap apa tajuk lagu ni.;) Bestt douhh!!XD Duduk kat kampung dan bandar,mana lagi best eh?:DKampung kot sebab tenang je.:) Bandar pun okey tapi sesak.Heheheh.




Ini pula lagu DearDiary

Penah juga Farah letakkan lagu tu kat sini.;) Hahha.Lepas tu tukar dah.Farah ni,pantang ada lagu yang best best mesti tukar.Tak tau nak cakap apa.Haha.Lagu dia sloww je kan?Kan?;D



Post berlagu lagi.Ecececehh .:P Hahaha.Selamat mendengar ya kawan kawan,kakak kakak abang abang.Haahaa.:D

6 ulasan:

nabilah berkata...

hohoho

nama nab lagii...

ceh..

melompat lompat

dalam hati

yea!yea!nama aku masuk!

diulangi

yea!yea!nama aku masuk!

okeyh okeyh!
abaikan ..:p

semua lagu lagu kat situ BEST!

DJ Farahani berkata...

Nab.


Perasan!:P Hahaha.
Baru tau ke?:P

Memang best!Bestkan?Huhu.

nabilah berkata...

kehx3!!
nab memang dah lame perasan yang nme nab msuk..

:))

mestilah best cik nenek oii!

:))

DJ Farahani berkata...

Nab.


Nenek?
Tak ada kaitan langsung!:P

Aida Nursheila berkata...

Nabila happy hahaha !

Arief Saya Budak Baik :P berkata...

adik suka yang desa tercinta
best