Ahad, 16 Ogos 2009

Warna Warni Hidup

Assalamualaikum,



Hijau,biru,kuning,merah,merah jambu.Warna warni kan?Hahaha.Semua orang tentunya suka warna warna tertentu.Macam akulah jugakan?:) Hehehe.

Oh ya!Buat yang mahu jawapan kepada playlist youtube macam aku tu,ni link kepada jawapan itu yaaa.:D


Klik sini untuk menuju ke sana
;)


Aku tak boleh nak ajar di entri sebab semua tu aku belajar dari beliau okey.:D Harapnya semuanya faham faham dan tak pening pening lalat.Heee.




Aku bengang la dengan internet ni.Sekejap takde sekejap ade.Ish.;( Aku bengang tau takk.Wkakakak.:P Tapi aku bengang pun takdelah sampai aku mengamuk ya kakak abang.Jangan takut ya.Hahaha.:P


Eh.Inilah fasal hidup aku.Manisnya hidup macam coklat cadbury.Hahahaha.:P Aku teringin nak makan coklat hari ni la tapi macam tak de rezeki je.Hahahahaha.Tak ada kaitan okey!(Aku nak makan ais krim lagi adelaa.._.)

Entah apa problem hari ni aku tak tau.Gila betulla!Sila bagi aku idea nak menaip.Hahahaa.


Entri kehidupan aku tamat di sini.Babai.:D

29 ulasan:

nabilah berkata...

hello!
nab suke wane hijau!
wewewewe!
hari nih nab teringin nak makan coklat bueno!
hahahaha

DJ Farahani berkata...

Nab.

Helo.
Ishk.Warna saya.:((
Wkaka

nabilah berkata...

hahahah

jangan merajuk..:P:P:P
nab ambik blue plak..hehhehe

DJ Farahani berkata...

Nab.


Warna saya juga.:((
Wkakakak :P

nabilah berkata...

mne aci ni...
semua warna farah!
hahhahaha:))

DJ Farahani berkata...

Nab.

Mane boleh.Saya sudah cop itu warna dulu.

Nab ambik la warna pink.Hahahahahaa.:P

nabilah berkata...

x suka wane pink!!

kuning?
hahahaha

DJ Farahani berkata...

Nab.


Warna warni.:)

nabilah berkata...

hahaha

pelangi!
:D

DJ Farahani berkata...

Nab.


Warna warni laskar pelangi.;p

nabilah berkata...

yup yup!
cam lagu plak!
hahahah!

Izzati Hazwani berkata...

Dik oi
Makin dekat bulan puasa
Makin banyak pulak nama makanan dalam posts adik


Kurangkan lah sikit
Dahlah kak wani mengidam nak makan coklat
Ish budak ni
:P

DJ Farahani berkata...

Nab.


Yeah lagu.Like music.Hahahah :))

DJ Farahani berkata...

Kak wani


Eh.Ade makanankah di post Farah?Hahahah

Eh mane ade makanan la kak wani!:P Tak caye cuba baca balik.Itu bererti Farah menipu kan?:P Hahahaha.

Bukan kak wani je,Farah pun.:P
Ayah balik dari main golf nanti,nak pesan la coklat.You wanna some kak wani?;P

Izzati Hazwani berkata...

Ada cadbury dalam post Farah
Isk
Nak nak !

Cadbury Hazelnut !
Hee~

DJ Farahani berkata...

Kak Wani


Buleh buleh.Nak yang kecik,sederhana besar?

Izzati Hazwani berkata...

Yang besaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DJ Farahani berkata...

Kak Wani


Yang besar?Hum okey nanti esok sampai.Hahahahaah!

Izzati Hazwani berkata...

Esok sampai pembungkus je sebab posmen dah makann sampai jilat jari
'(

DJ Farahani berkata...

Kak wani


Kak wani jangan marah
Farah akan ikut encik posmen tu sampai rumah akak

Farah ikut belakang posmen tu la.
Balik kampong oo balik kampong

Hahaha

Izzati Hazwani berkata...

Baek hantar terus hand by hand
ish budak nie
HAHA

DJ Farahani berkata...

Hahaha

Bila kita berjumpa?
Ngeeee.:P

nabilah berkata...

kite jumpa di Midvalley!
ngarut jerk!
hahaha!

aLyaLya =] berkata...

Tak pn biar saye yang tolong hantar coklat cadburry ke rumah Kak Wani.

P.s - Dijamin, bila smpai cuma tinggal plastik je :]

MeZ berkata...

Aiya.... idea.... Slalunya MeZ pun dapatidea kalau lawat blog Farah, Nabila, Balqis, Fatihah..

DJ Farahani berkata...

Nab.


Mengarut.Hahaha.Kak wani macamana nak pergi?:PP

DJ Farahani berkata...

Kak Alya.=D


Mari mari.Kita hantar berdua.Licin coklat tu kita makan sekali dengan plastik dia.

Hahaha.Takde kaitan!

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Ngeee.Idea?Same!Bila tengok orang baru ada kan idea kita?:)

MeZ berkata...

Nak juga cadbury... MeZ ada beli cadbury yg jenis baru tu.. tak makan-makan lagi.. Nak puasa dah ni.. Nanti duk telan air liur je . ;p

Warna hitam & ungu Farah tak cop kan.. MeZ cop .. :p..