Jumaat, 21 Ogos 2009

Tiada Tajuk Sesuai

Assalamualaikum w.b.t,



Apa khabar?Ouh.Ujian sudah habis.:) Alhamdulillah boleh jawab.Soalannya mencabarlah jugak.Tapi sabar saje.Harapnya dapat A semua.InsyaAllah.;)


Eh.Perasan tak?Aku ni macam dingin je kan?Kan?Dekat entri lagi.Aku tak tau la nak cakap apa.Aku bukannya marah dengan kamu semua.Aku tak tau nak private blog ke tidak.


Ceriakan harimu.(Ayat takde kaitan.)


Apakah macam lagu ni blog ini?:) Aku memang suka lagu Inspirasi Abadi.Aku jumpa lagu ni dekat Bersamamu.Denga n wira negara kita.Aku selalu tersenyum bila dengar lagu ni.Entah aku tak tau kenapa.Aku pun tengok,dekat televisyen,wira sukan dah dapat banyak piala.Walaupun diorang ada kecacatan ke.Aku kagum okey.:)

Alhamdulillah.Aku dapat juga lagu ni.Eisyh.Susah tau nak cari kat Youtube.Haha.:P Entah.Dapat yang bukan hendak.Bila search je dapat.Bukan nak bangga ya?Aish.


Hari ni cikgu bagi cuti dekat pelajar 1,2 dan 4.Tahun 3 dan 6 sekolah seperti biasa.Tahun 5 gotong royong.Cuti pun,aku memang bosan.Sebab minggu lepas aku dah cuti sakit.Lepas tu minggu depan cuti lagi.(Berapa banyak cutiii daaa?:P)Hahaha.


Okey.Semuanya bukan bertujuan aku nak membangga bangga.:) Aku nak kongsi maklumat saja.;)


Myspace sudah update.Twitter sudah update.Cuma Friendster dan Facebook sahaja belum update.Malas la nak update.:( Update 2 tu je dah cukup kan?:D


Okey.Mulai dari sekarang,aku takkan kerap update.Yee faham?:) Hehehe.Nak belajar sikit.Ek sikit je?Banyak!:D


Kak Dayah,Kak Alya,Kak Qilah dan semua calon calon UPSR!



Harapnya kakak kakak dan abang abang dapat menduduki UPSR dengan tenang!
Do the best!

Ingat 5A!;DD



Okey.Sudah habis coretan ku kali ini.:D Nanti aku update lagi.:)

Update!;5:21

PS:Aku tak boleh janji yang ada cerpen pada bulan puasa nanti.Insyaallah.Sebab ceritanya tak tahu cerita apa!Mungkin tiada cerpen buat tatapan pembaca.;)


Aku upload sendiri.Hee.


Ayat-Ayat Cinta-Rossa

video

12 ulasan:

α ι и ★ berkata...

gud lux ye examm :D

MeZ berkata...

Harap-harap semua A amin...
Dont private... please.. :)

nabilah berkata...

moga moga dpat A!!

aLyaLya =] berkata...

TQ, Farah =D
Insya-Allah laa.. 5A dalam tangan (: Selamat berpuasa ekk Farah!

Puasa Puasa Puasa ! =]

DJ Farahani berkata...

Kak Ain,


TQ Kak Ain.:D Akak juga.:)

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Amin.
Terpaksa okey.:)Mungkin tak private.Mungkin ya.Tak taulah.

DJ Farahani berkata...

Nab.

TQ.:)

DJ Farahani berkata...

Kak Alya.;)


Yup!Yup!
Farah nanti poskan teddybear besar lagi tau.Hahaha.

Puasa!Exam!Haha.

Good luck dalam UPSR Kak Alya!

MeZ berkata...

NAnti MeZ ubah tau FArah.. Skang abg nak guna laptop.. Dont angry to me. :p

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Haha.Ubah apa?
Yang aku tu ek?
Takpe la.Gune je.:DD

Farah gurau je!Hehehe.

nurul huda ibrahim berkata...

harap - harap taun depan 2010 dapat 5A

DJ Farahani berkata...

Huda

Haha
Sempat lagi kira ;p
Amin

TQQ!