Sabtu, 15 Ogos 2009

Pengalaman Tulis Aku.

Assalamualaikum,



Aku rasa cara penulisan aku kena berubah.



Aku rasa baik guna kata ganti diri aku je kan?Sebab ni aku anggap macam diari aku.Tapi,orang lain boleh baca.Orang lain boleh tahu.Aku pun,apa kesah kan?Orang nak tahu ke tidak.Ngee.;P

Aku tak ikut orang lain.Diri aku sendiri yang nak berubah.Aku dah fikir masak masak.Eh kalau kamu semua perasan dulu dalam blog ni pernah aku tulis dalam entri aku.Yup yup!Kalau sesiapa yang dah kenal lama blog aku ni la.Kalau tak tau sila preview bulan Mac punya okey.:)) Hahaha.Kurang asamnye aku.;p


Heish!Internet buat hal la pulak.Aku nak tulis entri dengan sepenuh hati ni rasa bingung je.Hahaha.;p Err. Okey setop.Aku malas nak berjoking dah.Eh tak bermakna aku ni serius gila macam komander tu.Wkakaka.:P

Nampaknya aku kena tunggu internet dah okey balik la baru aku boleh publish.Haih sementara tengah menunggu baik siapkan isi isi penting dalam entri ni ye tak?Kih kih.:DD

Aku rasa semuanya aku kena ikut sendiri.Aku tak boleh ikut orang dah.Semuanya aku kena buat sendiri.Aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak lah sebab sudi tolong aku.Ajarkan benda yang aku tak tau lagi macamana nak guna.TQ very muchh!

Tapi layouts?Macamana aku nak edit sedangkan aku tak ada Adobe Photoshop!


Fasal layouts aku rasa tak payah bimbang kot.Cuma aku nak hasil kerja aku sendiri ialah cara penulisan aku,tempat gadgets aku.Aku tak perlu ikut orang lain lah.Heeee.Aku dah berazam semuanya aku nak buat sendiri!Kalau aku tak tau aku tanya orang lain.Ngeee.Hahahaha.Iyalah.Kalau tak tau,kenalah bertanya ek?;pp Hahaha.


Okey!Internet dah boleh.Dengan senang hatinya aku publish kan post ini.Selamat membaca!

12 ulasan:

nurul huda ibrahim berkata...

ok.huda rasa macam huda dah preview daripada tahun lepas jadi teman blog farah kan?

nak panggil "farah" atau "awak"

*garu kepala

saya kenal awak sebab awak pernah komen blog adik saya

wakaka

DJ Farahani berkata...

Hudaa

Ala panggil macam biasa je Farah.
Hahaha.Dalam post jelaaaa.

Eh blog jom heboh ni la yang tahun ni baru mula.

blog diari ku dari sini tahun lepas.:D

huda berkata...

bukan lah jadi follower tahun lepas.waktu tu huda mana ada blog..just preview je..hahha

DJ Farahani berkata...

Hudaaa

Buat lawak pulak.;p haha

Izzati Hazwani berkata...

Eh kalau gune 'aku' , macam mesra sikit dengan pembaca taw .
Tu pade pandangan kak wani lah

Tapi kalau gune 'aku' sebab na tiru2 orang lain , percaye lah takkan ade kepuasan diri mase blogging sbb dalam hidup asyik nak meniru jee


So , wish u all the best dalam dunia blogger pada masa akan datang ni ye ?

nabilah berkata...

wawawa!

farah,ok gak gne bahasa "aku"

tpi kiter tetap pggil nab ngan farahkan?

DJ Farahani berkata...

Kak wani,


Tenks sebab bagi pandangan Kak wani.:) Hahahah tak tau la nak guna apa.Guna jela aku kau ni.Tapi best kan kalau guna aku kau?Nampak je kasar kan?;)

eh takda niat nak tiru meniru eh.Hahaha kalau meniru apa la untungnya kan kak wani kan?;DD

Tenks for da wish!Ingat selalu dirimu dan juga kakak kakak yang lain!

DJ Farahani berkata...

Nab,

yup.still guna.takdenye nak aku kau hahah :))

Izzati Hazwani berkata...

Aku kau ?
Cuba sebut kuat kuat
Bunyi macam 'aku COW'
HAHA

Its okay lah dik
:D

MeZ berkata...

MeZ baru kunjung blog FArah tahun ni sebab baru buat blog tahun ni...

DJ Farahani berkata...

Kak wani


Aku cow.AAku lembu.Hahahah
;ppp ade ke?

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Just preview je.:DD