Rabu, 19 Ogos 2009

Takkan Online , Kot ?

Assalamualaikum w.b.t.




Ramadhan akan datang.Yess!;) Sabtu ini!Sabtu ini!Oh sukanya tidak terhingga!Hahaha.Macam orang bukan siuman pulak.Wkaka.Eh itu bermakna saya suka puasa.Right?Hahaha.;pp


Oh hari ni baru bagi buka pc.Selalunya sempat tengok blog sahaja okey.:) Nak tahu apa dia yang buat aku tidak boleh online online seperti dahulu?


Pertama,

Aku ujian.Ujian okey.Ujian!Nampak?Hahaha.Eh bunyi mercun.Heh?Belum rayakan?Tapi kenapa tangan gatal nak sentuh mercun weh?Main dekat taman pulak tu.Hoi gila apa?

Kenapa bab mercun?Kenapa bukan bab gaji eh gaji.Ujian?Entah.Lepas bunyi mercun terus tangan taip benda tu pulak.Cet!Kureng asam!:P Hahaha.


Ya.Cuti seminggu!Cuti seminggu bersama puasa!Wee.Eh,sepupu aku ada merayu dekat aku.Dia nak aku duduk kat Kepong,KL cuti seminggu.Hoh?Tunggu!Tunggu!Tau la ko rindukan aku kan?Wkakaka.Hahaha.Weh aku gurau je!



Kedua,


Aku nak latih diri aku ni tak pegang pc.Yesss!Maaf ya teman teman yang terasa ingat pada saya.Hahaha.Ye la tu.;p Macam la orang ni ingat kat dia.Hari lahir saya pun kamu kamu semua tak ingat?Sedihnya!:P Hahaha.Okey okey!Hari lahir saya sudah lepas!13.3.2009.Atau tahun sebenarnya 1999.


Aku mungkin jarang atau takkan online.Kot.Fasal?Huh.Aku malas nak berkata kata lagi.Ibu aku membebel.Bibik aku lagi la.Ishk.Sangat sangat meminta tolong.Tolong jangan curi benda yang ada dalam blog ni semasa aku tidak online,okey?:P Hahaha.Dan juga copy semua yang ada.Kalau ada yang aku copy,nanti aku edit balik okey?


Aku nak suruh?Tak payahlah suruh orang jaga blog diri ini.Private sahaja lagi senang bukan?:D Hehehe.Lagipun,bukannya ramai pelawat di sini.Aku tak kira.Lepas aku post entri ni terus aku private !(Cakap je.Tapi takut nak buat.;p)

Okey tak payah.Kang ada yang merayu rayu tak payah private kang.Wtf?Hahaha.

Hum okey lah.Aku nak off dah ni.Nak belajar.Esok ujian B.Inggeris.:) Doakan ek?Buat yang mengomen,aku minta maaf!Nanti aku balas bila aku dah boleh online ekk?:D

4 ulasan:

nurul huda ibrahim berkata...

janganlah private!wkaka

MeZ berkata...

Oh... Tidak.. Dont private & jgn tak on9.. Nanti rindula celoteh Farah... Sunyi MeZ nanti...
Suka nak puasa or nak raya?!! ;p
Dont angry.. Just kidding. :)

DJ Farahani berkata...

Huda


Tak boleh.Nak jugak.

DJ Farahani berkata...

MeZ.


Haha
rindu?
Farah takkan update selagi blog Farah diprivate.okeyh?

ni tak tau lagi la.nak private ke tidak.